EZEK KOMOLYAN AZT GONDOLJÁK!! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál „Figyelem! Az élelmiszer rovarfehérjét tartalmaz!” Egy éve lépett életbe az a hazai jogszabály, amely alapján az idézett mondatot ki kell írni az érintett termékekre. Ezt azért kellett meglépni, mert az Európai Bizottság lehetővé tette, hogy a házi tücsökkel együtt négy rovarfajta is megjelenjen az uniós kereskedelmi forgalomban élelmiszerként és összetevőként. No de hogy jönnek most ide a tücskök és bogarak? Úgy, ahogy annak idején a banánok és az uborkák. Arról is szabály született a brüsszeli agyközpontban, hogy a banánok nem lehetnek formátlanok és nem lehet rendellenes a görbületük. Miért is kivételeznének a banánnal, ha korábban már az uborka görbületéről is rendelkezés született? Teljesen jogos, a krumplileves pedig legyen krumplileves!

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Párt központi napilapja felülteljesít,

de legalább is rátesz egy lapáttal a klasszikus vicc átértelmezésével

Egyébként már az sem semmi – bár ez náluk mindennapos értelmezési zavar -, hogy ők kezdik emlegetni „Szemben a forgalommal” –t. A klasszikus viccet az autópályára fordítva felhajtó blődlijéről.
Azon túl, hogy egy csöppet sem zavarja őket, hogy ők hajtottak fel fordítva, még a többiek fikázás mellett a szabályokra is panaszkodnak (mindenféle behajtani tilos táblákkal próbálkák őket akadályozni), amik korlátozni próbálják az önkifejezésüket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.