Az Igazságügyi Minisztérium részéről a végrehajtói kar elnökével folyamatos kapcsolatot tartó egykori kormány-főtanácsos neve akkor került elő, amikor Magyar Péter és – állítólag – a felesége, Varga Judit arról beszélt, hogy a Schadl–Völner-ügy nyomozati anyagaiból kihúzattak dolgokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Szerintem M.Péter magfelelően bizonyította, hogy a kormány felügyeli és irányítja az ügyészi munkát és ha kell beavatkozik a saját állításainak igazolására, ami nem megengedett, és botrányos.A független ügyészségnek nem kellene a nyomozás anyagait ismertetni a kormánnyal ,hogy az a szája íze szerint alakítsa a nyomozás anyagait.Ha a büntetőügyben a kormány egyik vagy másik tagja érintett, akkor arról nem szerezhetne előbb tudomást az egyik fél csak azért mert ő a kormány tagja.Ez megcsúfolása az igazságszolgáltatás pártatlan működésének, és a a kormány törvény szerinti eljárásának.Ha másért nem , ezért máshol, tőlünk nyugatabbra biztos hogy lemondatnák a kormányt.Magyar azt hiszi, hogy ez a kormány is Európában nyugaton van, de szerintem téved, mert ezt az ügyet is lepattintja magáról, ez a rendes, tisztességes kormány , ahol a jog uralma a jellemző!
SÍva
@rücsü41: Ettől félek én is! Még attól is, hogy ez sem lesz elég azoknak akiknek a kormányzó párt szent és sérthetetlen mert nem is értik miről van szó! Gondolj csak bele, hogy sok ember nem érti amit hall vagy lát esetleg olvas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.