Győr korábbi polgármestere, Borkai Zsolt erősen kritizálta Dézsi Csaba Andrást, mondván, az megütött valakit. De Dézsi sem volt rest, tátongó sebnek nevezte Borkait, akit vagy ő fog bevarrni vagy a rendőrség.

Erkölcsi holtversenyben Borkai és Dézsi?

Fotó: Borkai Zsolt és Dézsi Csaba Facebook-oldala

„Én láttam azt a felvételt, amelyen Dézsi Csaba András egy adott szituációban tettlegességig fajuló dolgot követett el” – mondta az ATV reggeli élő adásában a vendégként meghívott Borkai Zsolt.

A korábbi polgármester tavaly jelentette be újraindulását a győri polgármester választáson, a műsorban azonban gyorsan az ismert jachtbotrányára terelődött szó, amely során erkölcsösségét feszegették.

Ha ebben a versenyben kellene indulnunk, akkor azt mondhatom, hogy nem állok rossz helyen – közölte.

Az újságírók kérdéseire válaszolva, kifejtette, hogy sok pletyka terjeng Győrben és nagyon foglalkoztatja a várost, hogy mi történt egy olyan nagyrendezvényen, amelyen többszáz ember vett részt. Állítása szerint háromszáz ember látta a történteket, ő maga ugyan nem volt ott, de látta a videófelvételt. Végül azt is elmondta, hogy a szóban forgó eset arról szól, hogy Dézsi megütött valakit.

Azt is hozzátette, ő nem akarja zsarolni Dézsit, de a polgármesternek őszintének kellene lennie és bevallani az igazságot.

A sors úgy hozta, hogy Győr közgyűlését néhány órával Borkai Zsolt tévés szereplése után tartották, ahol rá is kérdeztek a Borkai által emlegetett videóra. Erre a polgármester azt felelte, hogy „Borkai Zsolt kampánytevékenysége rágalmazási stádiumba érkezett”.

Arról is beszélt, hogy „látjuk egy ember vergődését a hatalomért”, majd azzal fejelte meg mondandóját, hogy:

Ez az ember egy tátongó seb, ezt én bevarrom a győriek segítségével tizenegy hét múlva, de lehet, hogy a rendőrségnek kell őt bevarrni.

Forrás: telex.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.