A publicista azt kéri számon, hogyha valaki azt állítja nőként magáról, hogy 20 éve Donald Trump megerőszakolta, azt gondolkodás nélkül készpénznek veszik, míg most egy másik nő verbális és fizikai bántalmazásánál pedig „kussolnak”.

Bayer Zsolt természetesen nem maradhatott ki a Magyar Pétert szapulók táborából. Stílusosan a Magyar Nemzet hasábjain szedte le a keresztvizet Varga Judit mindent borító exférjéről, és ahogy szokta, a pártatlanság vélelme nélkül.

Bayer Zsolt: „Magyar nem más, mint egy takonygerincű, akit megvetünk”

Bayer Zsolt szerint Varga csak az igazat, Magyar csak a kamut mondja    Fotó: MTI

Nem hagyta ki azt a poént, hogy

várja Magyar híveinek a támadását, miszerint mindezt Rogán Antal diktálta neki.

„Ezt is. Én meg itt ülök, a kutyánkkal, a két macskánkkal, a tévében egy spanyol jobboldali politikus beszél éppen a nyugati civilizáció megőrzésének lehetséges módjairól, és nincs itt a Rogán. Ráadásul délelőtt jöttem vissza külföldről, és ott sem volt velem. De hát ki mint él, úgy ítél. Vagyis egyszer talán meg fogjuk tudni, ki diktálta mindezt ennek a műanyag szörnyetegnek, s ki szemelte ki a feladatra, miután gondosan feltérképezte, hogy egy nárcisztikus pszichopatával van dolgunk, aki bármire (is) kapható lesz” – fogalmazott a már megszokott stílusában Bayer.

Aztán elismeri, hogy

nagyjából tíz éve rühellik, utálják, kerülik, megvetik „ezt a senkit, ezt a gazembert itt, a Fideszben”, nagyjából tíz éve tudják, miképpen bánik a feleségével,

s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire. És az a valami valóban figyelemre méltó. (Nagy kérdés, ha tíz éve tudták, akkor vajon miért nem tettek ellene kedves Bayer úr? – a szerk.)

Az egykori házaspár posztjainak messze nem pártatlan elemzését követően – röviden, Magyar mindenben hazudik, Varga mindenben a valóságot írta le – kijelenti, hogy ma olyan világban élünk, ha egy nő előáll azzal a történettel, hogy húsz évvel ezelőtt Donald Trump megerőszakolta egy nagyáruház próbafülkéjében, azt mindenki készpénznek veszi, és a megvádoltnak esélye sincs bizonyítani a vád ellenkezőjét.

„Ilyenkor a harcos feministák és jogvédők egy emberként követelik a „bűnös” meghurcolását. Ugyanezek most hallgatnak. Vagy inkább kussolnak. Mert a vélt politikai haszon mindennél fontosabb. És mindent elmond ezekről, hogy kitől várják ezek a politikai hasznot. Similis simili gaudet. No meg a hasonlóban bízik…” – zárja sorait Bayer.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bayer: „Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert."- ezért kineveztük a Diákhitel Központ vezetőjének és delegáltuk három állami cég igazgatóságába - évi kb. 100 milliós javadalmazással. 10 éve tudjuk, hogy Borkai baszóladikon retyerutyázik. 10 éve tudjuk, hogy Szájer ereszeken menekül a rendőrök elől. 10 éve tudjuk ... Ezek a nemzetiszocialisták mindent tudnak, csak nem mondják el neked, dude, mert nem rád tartozik. Kivéve persze, ha lebuknak, mert akkor már a Varacskos geci hatalmát veszélyeztetik. Akkor mindent elmondanak. De cuki. „Normális ember az ilyentől undorral elfordul”. Mármint Bayertól. "Bayer szerint az egész felvételből csak az nem derül ki, mit akart Varga mondani, csupán azt tudjuk meg, amit Magyar hallani akart." Bayer cikkéből meg csak az nem derül ki, hogy milyen bűncselekmények elkövetésére ad gyanút a felvétel, csupán azt tudjuk meg, amit a fideszes birkák hallani akarnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 13:44 ☻ Csútidevla': "Tévésorozatokkal nem foglalkoziom"...
twitter.com/janos_hary/status/1772483745125110163/photo/1
„tévésorozatokkal nem foglalkozom”...ne is,neked más fajta sorozat való...
twitter.com/janos_hary/status/1772147170474398086/photo/1
szaboria1
@Maccska: Te aztán fura egy szerzet vagy, Magyar Péter ha pszichopata akkor nem szül neki 3 gyereket hanem az elsőnél elválik.
Épp ma az ATV Forum műsorában Juditról ismerőse mondta nem igaz az állítása.
Dr. Proktor
@Maccska: Te se olvastad el az őszödi beszédet, csak egy mondat kellett belőle!
Aki Én
@Maccska: 11:30
Csak Varga nem?
Nyilván kötelességből hazudozol és járatod le magad.
Pusztai
Ha Ocsmány Vigyor felmenne a Parlament kupolájára, ott 15 szűzlány és 20 csecsemő fejét levágja egy pallossal, a fideszhívő tapsol!!
így kell az istenek kegyét elnyerni, Magyarország üdvéért.
...Nincs az a gaztett amit a fideszvakhitű ne fogadna el a fideszmaffiózóktól és ne szavazna rájuk, amivel a hazaárulók cinkos bűntársává válnak.

Ha Varga Juci a Hősök terén 500 fideszhívő előtt okt. elsején 10h-kor pódiumon kefélne és eközben kiteszik a netre Magyar P a férje okt. elsején 10h-kor agyba főbe verte a feleségét, mind az 500 fideszvakhitű feleségverőnek üvöltené a férjet.
Evvvann!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.