A világ – de Magyarország mindenképpen – Varga Judit tegnapi mentegetőző posztja körül forog, melyet azután tett ki pár perccel, hogy volt férje, Magyar Péter nyilvánosságra hozta azt a hangfelvételt, melyet korábban titokban rögzített. Ezen Varga Judit elismeri, hogy Magyarországon egy maffiakormány irányít, és belenyúltak a Schadl-Völner ügy nyomozati anyagába.

Reméljük, ezt olvassa Rogán Antal – A szakértő szerint Varga Judit mentegetőző posztját egy férfi írta

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Varga Judit posztja egyértelműen arra törekszik, hogy megmagyarázza a hangfelvételen hallottakat, illetve kontextusba helyezze, miszerint Varga egy bántalmazó kapcsolat elszenvedője volt, őt a férje terrorizálta, ezért azt mondta, amit elvárt tőle.

Csakhogy a dolog nem ennyire egyszerű. Nem csak a média, de számos TikTok-felhasználó is foglalkozik a témával. A Pszichológusfaszi néven tartalmat gyártó pszichológus pedig roppant érdekes felvetéssel állt elő.

Véleménye szerint:

Varga Judit posztját egy férfi írta.

A szakértő szerint végig a poszt során olyan érzése van az embernek, mint amikor egy férfi rendező szerepet rendez a női főszereplőnek. Példaként hozza, hogy már a második bekezdésben van egy eltávolodás, „Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített”. Állítása szerint az ember nem beszél így magáról.

Ahogy az is kételkedésre ad okot, hogy Varga Judit úgy fogalmaz: „az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg”. Szerinte egy ambiciózus politikus nő ilyet nem ír.

A szakértő azt is elmondja, számos családon belüli erőszak áldozattal készült interjú átnézése után az a véleménye, hogy Varga posztjának a stílusa teljesen más, mint az erőszakot elszenvedett nőké.

Látszik, hogy nagyon figyelnek rá, hogy érzelemmel teli szavak legyenek benne, azonban ezek nagyon szájbarágósak, nagyon a szájába lettek adva. Egy nő nem így beszél egy áldozati szituációban.

Azt is kiemelte, hogy a hangfelvétel közzétételéhez képest nagyon gyorsan került ki Varga Judit posztja, és a kettő között eltelt csekély időhöz képest a szöveg nagyon jól meg van szerkesztve, nem egy heves felindulásból megírt poszt.

@apszichologusfaszi Varga Judit posztja pszichológus szemmel #pszichológia #pszichológus #önismeret #öngondoskodás #fejlődés #önfejlesztés #önbizalom #szorongás #érzések #önszeretet #foryou #neked #nekedbelegyen #magyarpeter #vargajudit Boundless Worship – Josué Novais Piano Worship

Forrás: tiktok.com

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Jucusból Jocó lett.
sokan mondták!
o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archive
Tehén meg a többi fideszestől kérdezném: az nem probléma, hogy Varga (meg a többi kormányközeli) juttatta a férjét magas poziciókba? Hogy nem a saját tudása alapján került egyre feljebb és feljebb, hanem azért mert a felesége fidesztag?
surdilloFUJT
@archive: ...ez a fitkány módi!!!Ezért vannak éjsötét --valakinek a valogavégei---""ügyintézők,szakértők"""elhelyezve minden fidess irányította hivatalban,irodában,önkormányzatoknál,stb!!!
CsipkeRózsa
Ami a legkevésbé sem tetszik nekem, ": „az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg”."

Az anyák a gyereküket nem ajándékba az apáknak adják, hiszen nekik is örömöt jelent a gyerek születése, saját maguk is akarják.
Qqberci
@Pusztai: Ahogy annak idején Bőzsöny Ferenc mondta:"E Manci Pál"...
Hazaszeretet
@Méhes: Mi - nemzeti jobboldal- mindannyian az országot nyaljuk és tesszük együtt jobbá. Nem lennék a helyedben. Ország ellenes hazaáruló baloldal.
Dr. Proktor
@Philip Marlowe: Te is vered a feleséged, mint hallom! Szégyelld magad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.