Szerinte a volt felesége azért vádolja bántalmazással, mert a kormány zsarolja valamivel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
a kormany rongylabdaként rugdalja Vargát, felhasználja Magyar ellen így egy riherongy lesz .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@kereső: gondol, többször említi.
Philip Marlowe
@Pusztai: Talán ha nem "zörgött volna a haraszt", akkor nem tudott volna ezzel karaktergyilkolni. Ugye?
Pusztai
Nocsak!
mégegy NER lovag beszállt egy csipetet?
"Interjút adott a Magyar Hangnak Pesty László fideszes dokumentfilmes, aki tavaly nyáron kezdett eltávolodni pártjától, amikor bírálni kezdte a „Lölő-jelenséget”. Pestyt Magyar Péterről és Varga Juditról kérdezték mivel mindkét szereplőt jól ismeri.

Azt fejtegette, hogy nem elképzelhetetlen, hogy Vargát belekényszerítették a sárdobálásba.

Tisztelem, amit a volt miniszter asszony nyilatkozik és tisztelem a lojalitását és hűségét, de azért a kisördög, ugye…
azt beszélik a városban, hogy Novák Katalin sem önszántából írt alá.
Ha ez így van, akkor nem zárható ki az sem, hogy Varga Juditot is zsarolják.
Kisgyerekeik vannak, könyörgöm!
Már fél évvel ezelőtt azt mondtam, hogy lassan kezdünk úgy kinézni, mint 1923, Szicília"

Magyar mellé állt??
kereső
@Pusztai: SZÁSZ JUDIT:
ORBŰN NÁ.CI GICCSÍRÓJÁVAL ORBŰN ELLEN?
– avagy ócskaWass-idézetek hatják meg a liberális értelmiség egy részét
Annyira abszurddá válik a különböző – most épp Magyar - Cipollák általi behülyítése az országnak, hogy az már örkényi! De amikor ő (Örkény -a szerk.) viccből és kicsit okítva is a nacionalizmus rémségéről a "magyarni" igét megalkotta, mondván, az a legszebb dolgokra lesz szinonima világszerte minden nyelven, ezt a mélyrepülést ő sem gondolhatta el még.
A legújabban felkent, tízezres tüntetéseket (amiket oly simán enged a máskor elég kukacos BM) generáló "Magyar Ken baba" – majd engem is beperel ezért, gondolom
kereső
SZÁSZ JUDIT:
...
És a mai magyar elvileg liberális, "Orbűnellenes" értelmiség java most – látok köztük filozófust is – mégis úgy szórja ennek az idei Cipollának a lájkokat, mint bolond pék a lisztet. Mindent be is mocskolva ezzel!
Wass Albertet idézni a hűség, progresszió, demokrácia, hazaszeretet prófétájaként??
Azt, aki virtigli hithű - a románok szerint ölésben is tevékeny - ná.ciként meglátogatta Karácsony Benő ügyvéd-írót Erdélyben a gettóban, de nem segítséget kínálva, hanem a műveit elzabrálni akarva!Karácsony Benőtől – óriási emlékkavics-szobra van Rákoskeresztúron a parkban – is lehetne idézni, ha valaki ez ellen a nácoid magyar maffiarezsim ellen kel fel és hívja hadba édes közönségét!
Adok két tippet is:
"A világon (...) nem az értelem uralkodik, hanem a korlátoltság, nem az igazság szeretete, hanem az igazság látszatának megbecsülése."
És még egy ide Magyarhoz illő:
"Gyanúsak voltak nekem mindig a szív emberei, akik állandóan a más lelkiismeretén zörgettek, s a jóság kellemetlen ragacsát izzadták magukból. Röviden, nem az az ember voltam, aki mindig készen van arra, hogy valami magasztos dologtól meghatódjék."
Karácsony Benőt elpusztították ócskaWass eszmetársai, imádott ná.cijai Auschwitzban. Ahogy kiirtották válogatott szadista módon a XX. századi magyar irodalom géniuszai közül Radnótit a nagymagyar Tálas Albert nyilasai, ahogy hungarista keretlegények agyonverték Szerb Antalt, Halász Gábort, Sárközi Györgyöt, ahogy a mai széljobberek himnuszává avanzsált Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország című dal zeneszerzőjét, Kulinyi Ernőt a gázkamrában fojtották meg (mit tudnak a mai nácoidok arról, a zsi.dó zenét nyökögnek folyton?) , ahogy a Donnál brutálisan végeztek a munkaszolgálatos Rejtő Jenővel – na érdekes módon ő is Orbűn kedvence – és majdnem így Örkénnyel, Tabi Lászlóval, Szép Ernővel, stb. Bújkálva halt éhen Szomory Dezső - soroljak, csak sorolják...
kereső
Szerintem, aki ma ezt a verseszményt érzi magáénak táborát egyben tartani és lelkesíteni, az nem különb ízlésben és akaratban Orbűntől!
Adyról még akkor nem is szóltam, akinek máig tűpontos és fájóan aktuális sorait azok is osztogatták eddig lelkesen, akik most beWasskalaposodtak a Messiásuk hívására!
Hová züllik már ez a szerencsétlen - bár sok értékben amúgy még mindig gazdag – ország?
Talmi szemétre cserélni igazgyöngyöket???
Orbűn hátra dől és kér egy felest megnyugodva. Beérett a műve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.