Reagált a kormány a legújabb kritikákra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"A kormány célja változatlan, azon dolgozik, hogy Magyarország fejlettsége 2030-ra elérje az Európai Unió fejlettségi szintjének 90 százalékát” - a politizáló ellenzéki gazdasági bíráló viszont miért képtelen felmérni a maga alkalmatlanságát?

No azért, mert az ellenzéki keltetőben, blogokon, ahol idejét tölti, jobbára a hozzá hasonlóakat látja, velük álmodozik, fontoskodik. Így aztán a legtöbbször szükségszerűen elhiszi, hogy felelősséggel tartozik a közéletért – úgymond – tudatformáló személy. Valójában azonban semmi köze a hatalmi döntésekhez.
Nessy
Mi már Ausztriát is folyton utol akartuk érni, de valahogy fél évszázad alatt sem sikerült! Ahogy mélyül a szakadék a felső tízezer, és a plebsz között, úgy lesz egyre nehezebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.