Döbbenetes sárdobálássá fajult a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel, amelyben a volt feleségével, egykori igazságügy-miniszterrel folytatott családi beszélgetésének részleteit tette hozzáférhetővé. Ez ízlésünk szerint való? Nem. Ami viszont a Völner–Schadl-ügy kapcsán elhangzott, az a magyar igazságszolgáltatás működését illetően súlyos aggályokat vet fel. Csakhogy ma már ezzel szinte senki nem foglalkozik, mert az vált központi kérdéssé, hogy Magyar bántalmazta-e a feleségét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
Doktor úr! Jogban parádés szakember lévén ideje megírnia a keresetlevelet! Elvégre törvényesen szeretne eljárni, nem szájkaratézni!
Őrnagy
@Géza: Magyar Györgyöt addig érdekli a törvény, amíg szigorúan a rossz törvény kifordított értelmezésére hivatkozva pénzt lehet belőle csinálni, mint amikor az elítélt bűnözők fogvatartási körülményeire hivatkozó perek segítségével töbszáz milliuós haszonra sikerült szert tenni.

Amúgy nagyon kíváncsi vagyok a szappanopera folytatásos sorozat következő részletére, és hogy a sok semmire alapozott lemondási felszólítás hatására hajlandó e bárki is a 2026 évi májusi választás előtt bármiről is lemondani?

Bajban lesznek a Reality TV Show-k, ha ez az új sfolytatásos szappanopera elvonja a TV nézők figyelmét a kereskedelmi TV-k Show műsoraitól, amik a sok néző vonzására építok a reklám fizetőket.
Géza
@Őrnagy: Orbánék vigyorogva nézik ezt az erőlködés. Doktor úr pedig immár bukott politikussá avanzsált, hiszen beleütötte az orrát a politikába. Elküldték melegebb éghajlatra, így most a pálya széléről kiabál be.
Maccska
Amennyiben az ügyvédkezés egy mocskos szakma,akkor erre M.György a legjobb példa.
Őrnagy
@Maccska: Ez a másik Antimagyar tipikus példája annak, amikor egy mocskos alakból ügyvéd lett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.