A Demokrata főszerkesztője nem lett a több mint hatmilliárdnyi közpénzzel megtámogatott producer Petőfi-filmjének rajongója.

Rákay Philip nem állhatta sem a kritikát, sem azt, hogy ne kommenteljen a Demokrata főszerkesztőjének Facebook-posztja alá. Bencsik András azt a cikket osztotta meg, amiben leírta, hogy a Most vagy soha! stábja dilettánsokból áll, valamint feltette a kérdést, hogy ezt vajon „miért kell az ártatlan embereknek megnézniük” – számolt be minderről a Telex.

Már dicsérni is hazafias kötelesség a Most vagy soha filmet – Rákay Philip leárulózta az alkotást bíráló Bencsik Andrást

A Demokrata főszerkesztőjének posztja és Rákay Philip kommentje    Fotó: Facebook/Bencsik András

„A Most vagy soha! című film minden vonatkozásban rossz lett, amit a rengeteg ráköltött pénz sem tesz elviselhetőbbé” – írta Bencsik a nyomtatott lapban, majd hozzáteszi: „Akár erről is szólhatott volna a film. A látvány helyenként mutatós lett, a zene jól szólt, ám a forradalom elmaradt. Nagy baj, hogy Andy Vajna meghalt…

Elterjedt a hír a pesti szóbeszédben, hogy az alkotók már új filmtémát találtak: a mohácsi vészt. Uram, irgalmazz! Nem volt elég egyszer?”

Oda sajnos nem tudott megjegyzést firkantani Rákay, ám a poszt alá már igen, írja a 444. A producer kissé talányosan azt kommentelte:

„Kétezer éves történet. Nagycsütörtökön és nagypénteken mindenkiről kiderül, kicsoda is valójában...”

Korábban Rákay már mondta, hogy hazafias kötelesség a Most vagy soha megnézése, ezek szerint nemcsak jegyet kell venni rá, de dicsérni is illik. A Bencsik posztja alatti vitába megérkezett Gyopáros Alpár fideszes képviselő is, aki ezt üzente Bencsiknek:

„Kivételesen, egyetlen (érthetetlenül pikírt) szavával sem értek egyet. Óriási, szórakoztató kalandfilm. Másodjára nézve is lekötötte a figyelmem.”

A többiek még nem vívnak Bencsikkel, de a filmről szóló kritikai vitában a jelek szerint nem a Demokrata főszerkesztője áll nyerésre. Még a Demokrata főszerkesztőjének szóló kommentje előtt Rákay a saját oldalán megosztotta, hogy Orbán Viktor is ajánlja a filmet.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Óriási, szórakoztató kalandfilm."

Az ember kínjában röhög Kálmika erőlködésén, hogy valami filmnek látszót csináljon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Van, akinek tetszik, van, akinek nem...
jáger laszló
Pocséknak pocsék az nem kifejezés!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
költekezö kálmán esete a noszti viktorral...
csak úgy....
@Philip Marlowe: ábel, hol a tökömben élsz te,hogy még nem láttad? :)
Aki Én
@Philip Marlowe: ez kizárólag arról szól, hogy őket nem lehet kritizálni.
Ne izgulj, neked nagyon fog tetszeni.
m73
@Philip Marlowe: ugyan olyan szar,mint az elkúrtuk és amilyen te is vagy bunkókám:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.