így kiderülhetne, mi áll a brutális, százmilliós túlárazások mögött. „A 800 millió forint (!) összegű szerződésekről maga a korábbi igazgató ismerte el, hogy feleslegesen és drágán rendelte a szolgáltatásokat és ez a hűtlen kezelés klasszikus definíciója” – írja Hadházy Ákos. Magyar Péter szerint történt már feljelentés az ügyben.

Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
libsik, mikor akarjátok visszakérni magyartól az ellopott pénzt?
simmering73
@KisTehen: Nem mindenki szopja be Bimbó. Csak az olyan 1ügyüek mint ti. Olvass.

A két ember hatékonyságát ellentétesen ítélik meg, de tévesen. Hadházy Ákost nem tartják hatékonynak, míg az orbáni és goebbelsi propaganda eszközeit professzionálisan használó, akcióit remekül felépítő populista Magyar, a nárcisztikus pszichopaták kiváló manipulációs képességeit felhasználva, sokakat megtéveszt, és a nagy zajt hatékonynak gondolják.

A dolog nem így működik. Mert Magyar tényleg egy lufit fúj, amiből majd eltűnik a levegő. Innováció, új ideológia nincs, csak a kiugrott fideszes hamis mítosza. Több leleplezés pedig nem lesz, mert a Magyar-féle csilivili messiások nem szeretnek keményen dolgozni. Ezzel szemben Hadházy Ákos tégláról téglára bontja le a NER-t, amiből egyszer eltűnik a tégla.
nepszava.us/hadhazy-akos-a-topon-van-magyar-a-sereghajto/
KisTehen
@simmering73: b+ nehogy már azt mond nekem, hogy nem minden NERes lop, mert kiröhöglek

HAHAHAHA
csak úgy....
erröl hadházy is tud,vagy csak a fidesz hü tehene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.