Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint az orosz propagandát vizionáló nemzetközi nyomozás az antiglobalista egység létrejöttét hivatott megakadályozni az Európai Parlamentben. Toroczkai  nem hajlandó elárulni, milyen kapcsolatban van az orosz befolyásolási hálózat tagjaként lebukott két férfival. A HVG újságírója szerint ugyanakkor Oroszország próbálja saját ízlése szerint befolyásolni az EU politikáját.

Az RTL Híradó felidézte, hogy tavaly nyáron könyvbemutatót tartott a Magyarok Házában a Mi Hazánk Mozgalom. Itt Toroczkai László pártelnök a könyv szerzője mellett egy másik francia férfit is bemutatott a közönségnek, akiket a HVG cikke szerint egy nemzetközi titkosszolgálati akció keretein belül vizsgálnak az orosz propaganda terjesztésének gyanújával – írja az Index.

Toroczkai László hallgat, nem árulja el, hogy honnan ismeri azt a két francia férfit, akik az orosz propagandahálózat tagjaként buktak le

Fotó: Mi Hazánk Mozgalom

Két francia személy és egy Budapestről szerkesztett weboldal, a Visegrád Post került az európai titkosszolgálatok látókörébe.

„Ez egy egész Európára kiterjedő orosz hálózat, mely az orosz propagandát terjeszti. A központból kapnak utasításokat, hogy milyen tartalmakat kell terjeszteni”

– mondta az RTL-nek Dezső András, a HVG újságírója, a szóban forgó cikk szerzője.

Dezső András elismerte, Magyarországon magyar politikusokat nem fizettek le. „Abban segítették őket közvetve, hogy létrejöjjön egy ilyen szélsőjobboldali frakció az Európai Parlamentben” – vélekedett.

Az RTL Híradó Toroczkai Lászlóval is felvette a kapcsolatot, aki szerint a titkosszolgálati akció egy amerikai, globalista dezinformációs akció, aminek a lényege, hogy beavatkozzon az európai parlamenti választásokba, továbbá, hogy az antiglobalista pártok szövetségét akadályozzák

Az RTL azt is megkérdezte a politikustól, honnan ismeri a két francia férfit, akik a nemzetközi nyomozás célkeresztjébe kerültek, de a Mi Hazánk Mozgalom elnöke erre nem válaszolt.

Forrás: Index

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A hazaárulók hallgatnak, vagy hazudoznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feller_Peti
Az ilyen Gyurcsány-Dobrev kommunista véresszájú magyarságellenes hazaárulókat,
liberális alapokon tovább garázdálkodó Soros bűnöző párosokat,
álmagyarokat,
CIA és Soros fizette álcivilszervezeteket kell még elzavarni Magyarországról,
főként a fővárosunkból kell kirobbantani a vörösöket.

Hogy, a magyar nemzeti érdek,
Európa és az egész őslakosság fellélegezhessen.

Mindent bele Mi Hazánk! Veletek vagyunk!

Gyurcsány takarodj!
Havanagi
@Eladott Ország: Mocskos ország ez! Tele van árulókkal,akik hülyítik a pár millió tisztességes embert! Sokan el is hiszik.Toroczkai a legnagyobb hazaárulók egyike.Orosz spion!!!Orbán spion!!!HAZAÁRULÓ!!!
Pusztai
Összenő ami összetartozik.
A komcsi ezerrel komcsizik miközben komcsi elveket vall, komcsi bölcsőbe született komcsi nevelés elvek, ... , egyetlen kormány volt 32 év alatt melynek minden tagja komcsi volt: a komcsizó komcsi 2010-es kormánya.
ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/
Parlamentben komcsizik ez a bélféreg és az ellenzékben nincs annyi kurázsi, hogy visszagyűrje a szart a feladóba!!!
A magyarok két tragédiája: a fideszhatalom és az ellenzék.
jáger laszló
Toroczkai csak blöfföl!!
Nem ismer ő semmilyen ügynököt,de van aki beszopja!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.