Jeszenszky Zsolt újságíró, a megszűnt Pesti TV és a Hír TV műsorvezetője úgy szállt bele Magyar Péterbe, hogy közben Bayer Zsoltot, Rákay Philipet és Orbán Balázst is porig alázta – lehet, tudta nélkül.

Jeszenszky Zsolt friss posztjában Magyar Péter hétvégén posztolt képét „elemezte”. A kormányközeli megmondóember arra viszont nem gondolt, hogy véleményével másokba is beleszáll, méghozzá saját berkein belül.

Figyeljük meg a patak tisztaságának szimbolikáját hogyan ötvözi ez a Wishen rendelt, fröccsöntött paradicsommadár-imitátor a felső-borsodi szakmunkásképzőkben készülő szelfikre jellemző, megfeszített bicepszes pózolással. Ez a bolsevik neorealista kompozíció nem lenne teljes a jobbján tamaszkodó, a "van élet a visszakönyörgős üzeneteken és a párkapcsolati erőszakról szóló, azóta törölt posztokon túl"-t bizonygatni hivatott nőnemű egyed nélkül...

- kezdte posztját Jeszenszky Zsolt Magyar Péter hétvégén posztolt barátnős fotójára utalva, amelyen Varga Judit exe egy pulóvert a nyakába kötve pózol egy patak partján.

Jeszenszky Zsolt úgy folytatta,

Ez az alkotás hamarosan átkerül a bukott neolibsi messiásokat bemutató panoptikumba.

Természetesen ott is az ujjak “V, mint Viktor” beállításával kerül majd bemutatásra, a kor közösségi médiás tömegpszichózisa iránt érdeklődök számára.

De csak azért, mert “R, mint Rogán”-t kurva nehéz ujjakkal egy kézen elmutogatni.

További társadalmi látlelet a nyakba kötött pulóver. Ennél okádékabb metroszexuális szimbólumot keresve sem találni. A felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbóluma. A címkén a mosàsi instrukciók mellett a “Made in Bangladesh” és “A droidok ezt is bekajáljàk” felirattal.

Jeszenszky Zsolt véleményvezér posztja megírásakor nem gondolta át a pulóveres dolgokat... Ezzel a beszólásával ugyanis nem csak Magyar Pétert „metroszexuálisozta” és „magamutogatózta” le, hanem többek között Bayer Zsoltot, Rákay Philipet és Orbán Balázst is.

Bayer Zsolt ugyanis épp így, a „felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbólumaként” hordja a pulcsiját Facebook-profilképén, de Rákay Philip és korábban Orbán Balázs is jelent már meg az „okádék metroszexuális szimbólumban”

- emlékeztet a Telex.

Íme, a nyakba kötött pulóveres Rákay Philip:

"Okádék metroszexuális, eltartott kisujjas státusszimbólum" – A kormányközeli megmondóember Bayer Zsoltot és Orbán Balázst is porig alázta Magyar Péternek szánt beszólásával

Fotó: Varga György / MTI

Itt a pulóverét szintén a nyakába kötő Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója: 

"Okádék metroszexuális, eltartott kisujjas státusszimbólum" – A kormányközeli megmondóember Bayer Zsoltot és Orbán Balázst is porig alázta Magyar Péternek szánt beszólásával

A kormányközeli Bayer Zsolt is a nyakába kötötte pulcsiját:

"Okádék metroszexuális, eltartott kisujjas státusszimbólum" – A kormányközeli megmondóember Bayer Zsoltot és Orbán Balázst is porig alázta Magyar Péternek szánt beszólásával

És itt a „felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbólumaként” pulcsiját hordó Magyar Péter:

Forrás: Telex

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Megint lukra futott ez a buta csicska :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tibor95
Pampognak a Soros György által lefizetett baloldali nemzetárulók. Közben 15 éve semmi alternatívát nem tudtak felmutatni ami követendő lenne az embereknek.
Qqberci
@Aki Én: Ilyen az, amikor a fityfaszokból kibuggyan a "kultúra"...
KisTehen
@Qqberci: nem lehet versenyezni a nőkínzók kultúrájával
Nessy
Zakkant egy hapsi! Ez sok évtizedes szokása a férfinépnek!
namihami
Ez a kijelentés biztos csak a fejhallgató hiányának tudható be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.