Vogel Evelin fiatal anyuka, belsőépítész és szeret motorozni. 

Hiába próbálják félteni és rejtegetni kapcsolatukat Magyar Péterék, a politikai pályára lépett férfi szerelme is reflektorfénybe került. A blikk.hu most egy rövid interjút készített a hölggyel, amiből a legfontosabb dolgok kiderülnek róla.

A pár tavaly tavasszal ismerkedett meg és került közel egymáshoz. Vogel Evelin szerint semmilyen jel nem utalt arra, hogy feszültséggel teli lesz az életük.

Megszólalt Magyar Péter új szerelme: "Nagyon nehezen éljük meg ezt az időszakot"

Vogel Evelin és Magyar Péter tavaly tavasszal ismerkedett meg/Fotó: Facebook/Magyar Péter

„Ami most történik, arra szerintem nem lehet számítani, felkészülni”

- jelentette ki a mostani nyilvánosságra.

Vogel Evelin fiatal anyuka, harmincnégy esztendős. Kreatív és sokoldalú belsőépítész, a reklámszakmában, enteriőrfotózásban és tervezésben is jártas, üzletasszonyként dolgozik. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, kereskedelmi szakértő is volt, illetve a Magyar Honvédelmi Minisztériumban asszisztensként dolgozott. Marketingkommunikációval és közösségimédia-marketinggel is foglalkozik.

Szeret motorozni. Egy neve elhallgatását kérő ismerős szerint Evelin le sem tagadhatná, hogy szerelmes. Tisztában van vele, hogy a nyilvánosságot most ők tartják lázban. Evelin a legendás Vogel család tagja. Édesapja volt vízipólós, aki együtt nyert BEK-et Benedek Tiborral. Édesanyja, Pásztor Zsófia pedig a Ferencvárosban kézilabdázott, válogatott sportoló is volt. Evelin két öccse, Simon és Soma is sikeres vízilabdás.

Forrás: blikk.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: @Pegero: @Csizmás Kond: @KisTehen: = akiknek már csak a péterre áll!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.