Míg más szakkollégiumok rendezvényeire a diákok kenik a szendvicset, az adófizetői pénzzel felduzzasztott Mathias Corvinus Collegiumban hatalmas összegeket költenek bulikra és eseményekre, külföldi szállodákra és a kormánnyal szimpatizáló nemzetközi vendégek fogadására. A Direkt36 belsős információk alapján mutatja be az MCC kirívó költéseit.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megérdemlik, mert megdolgoznak a pénzükért! =))

„Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen.” (Máté 27.62–66)

Néhány év alatt nagyot változtak a körülmények a Mathias Corvinus Collegium téli táborában. Korábban rendszerint a ceglédfürdői diáktábor volt a helyszín, ahol a táborozók 6-8 fős szobákban, emeletes ágyakon aludtak és diáktáborokra jellemző egyszerű ellátást kaptak.
A 2023-as téli tábort azonban már a szlovákiai Ótátrafüreden rendezték meg. Ótátrafüred egyik legelegánsabb szállodájában, a külön erre az alkalomra kibérelt, négycsillagos Grand Hotel Bellevue-ban.
a Direkt36 anyagai erről is és másikról is részletes betekintést adnak a nemzetközi szinten is terjeszkedő, a kormányhoz világnézetileg is szorosan kötődő intézmény költéseiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.