A főpolgármester nem akar miniszterelnök-jelölt lenni, de már találkozott Magyar Péterrel, akinek gyermekei szelfiztek is vele.

Karácsony Gergely sok mindent érintő interjút adott a 444.hu-nak. Ebből kiderül, hogy a főpolgármester teljesen biztosra veszi: Vitézy Dávid lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra pedig vissza fog lépni Vitézy javára. Vagyis szerinte az LMP egy fideszes jelöltet indít vele szemben. Emiatt nem tekinti ellenzéki pártnak az LMP-t.

És akkor Orbán Viktor hátradől és kér egy kávét... Az ellenzéki belháborúban most éppen Karácsony Gergely esett neki az LMP-nek

Karácsony Gergelytől szelfit kértek Magyar Péter és Varga Judit gyerekei/képünk illusztráció. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

„ Nem kell ehhez agysebészet, hogy valaki átlássa ezeket az összefüggéseket”

- jelentette ki. Vitézy az elmúlt hetekben többször beszélt arról, hogy főpolgármesterként a fővárosi rendészeten belül egy külön BKK-rendészetet állítana fel. Feladatuk az lenne, hogy

„a budapesti közösségi közlekedésben rend legyen, fellépjenek a messziről bűzlő, másokat zaklató, nőket fogdosó utazókkal szemben”.

Karácsony ezzel kapcsolatban kijelentette:

„Nagyon-nagyon szomorúan veszem tudomásul, hogy Dávid iszonyatosan politikusként viselkedik. Szerintem már nálam is politikusabb, pedig én 15 éve vagyok a placcon”

Szerinte ugyanis Vitézy összemossa a hajléktalan embereket az erőszakos emberekkel. Persze, ettől a probléma még létező.

Magyar Péterrel kapcsolatban elmondta: egyszer találkozott vele egy hangversenyen, ahol a gyermekei egy szelfit kértek tőle. Magyar politikai szerepvállalásáról azt gondolja hogy külön pályán mozognak. Sok sikert kívánt neki ahhoz, hogy üsse-vágja a NER-t, mint a répát. Becsüli a bátorságát, lelkierejét.

Forrás: 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
belháború??? ne már! Az LMP még a Fidesznél is durvább ellenzéke! =))
Pusztai
A cikkiró médicsótánynak van valami fingja arról mi az a belháború?
Teljesen le kell menni békába??
Philip Marlowe
"... már találkozott Magyar Péterrel, akinek gyermekei szelfiztek is vele."

Tehát Karácsony már Varga Judit gyerekeivel szelfizik?...
Alakul ez kérem...bruhahahahaha...
Toller Béla
Jelentéktelen kis pártocska lett az LMP, a Momentum is elég nehéz helyzetbe lavírozta magát. A DK-MSZP-Párbeszéd áll egyedül az ellenzéki oldalon, a kutyapárt se erősödik, de egyébként sem orbánpárti. Miért is dőlhet hanyatt az orbán ? Mert a Nézőpont azt kukorékolta, hogy nem tőle vesz el szavazatokat Magyar Péter ? És ő ezt el is hiszi ? Ez a kávészünet nem szokott mostanában bejönni ...
csak úgy....
"Orbán külpolitikai doktrinája: Mindent megtenni annak érdekében, hogy Putyin ne hozza nyilvánosságra a videót arról az eszeveszett ungi-bungi partiról ott, a Ménesi úti kollégiumban 1987-ből." (Akárki Béla/ hvg)
csak úgy....
@Maccska: te kecsketoszó buta paraszt,kanbuli - buzibuli volt az az ungabunga parti!
a fideszbe több a buzeráns mint a prideon!
csak úgy....
@Maccska: ott csillog 0rbán széklete a szádon! :)
csak úgy....
@Maccska: ezt te mint buzerás tanácsolod egy heterónak? :) te a nyugdijas buzi klubba jársz?
@Maccska: te egy elmebeteg!
csak úgy....
@Maccska: azokat a kurva látomásaidat még mindíg nem kezelteted,te elmebeteg?! :)
@Maccska: te a kecskedugáson kívül semmi mást nem tudsz! - boccs, mgfeledkeztem a viktor seggének nyalásáról amibe te profi!
jáger laszló
lmp olyan más,hogy már maga sem tudja,
hogy zöld vagy kék!!??
Ungár pedig megy a kijelölt anyai úton...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aronka
Kamugeri vissza fog lépni egy héttel a választások előtt, ezzel fogja bedönteni a gyurcsányikokat. Biztos hogy jön a villamos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.