Mindenki fúj más miatt fúj a másikra. A nyilvános vita még várat magára, a főpolgármester-választás pedig egyre közeledik

Egyelőre csak üzenget egymásnak Vitézy Dávid és Karácsony Gergely. A főpolgármester-jelöltek nyilvános vitája már lassan időszerű lenne, ám úgy tűnik, nem most lesz, amikor egy asztalhoz ülnek le a politikusok.

Ezért nem lesz vita közöttük – Egymás haját is kitépné Szentkirályi Alexandra, Vitézy Dávid és Karácsony Gergely

Karácsony Gergely nem akar Szentkirályi Alexandrával leülni vitázni, mert szerinte úgyis Vitézy lesz a Fidesz jelöltje/Fotó: MTI/Illyés Tibor

Vitézy Dávid egy nyilvános rendezvényen ekézte Karácsonyt. Szerinte a főpolgármester kifogásokat keres a nyilvános vita elkerülésére és a másik lejáratásával van elfoglalva – írta a 24.hu.

Karácsony Gergely persze egész máshogy látja a helyzetet:

„Nem pontosan értem, miért mondja ezt az államtitkár úr, hiszen többször is elmondtam, hogy készen állok bármilyen vitára. Más dolog, hogy még megvárom azt, hogy a Fidesz hivatalos jelöltje visszalépjen a Fidesz valódi jelöltje javára, de én készséggel állok rendelkezésre és nagyon várom ezt a vitát”

- jelentette ki. Ebben arra utalt, hogy Vitézy az LMP és több civil szervezet jelöltje, míg Szentkirályi Alexandrát a kormánypártok támogatják.

Vitézy értetlenül reagált erre:

,,Bárhányszor, amikor megkérdezi tőle a sajtó, minden alkalommal mást válaszol. Hol azt várja, hogy valaki visszalépjen, hol majd csak májusban ér rá. Én bármikor készen állok, Pesten vagy Budán, állva vagy ülve, kettesben, hármasban, négyesben, ötösben, bárhány jelölttel együtt.”

Ráadásul Vitézy szerint Szentkirályi Alexandra is menekül a vita elől. Neki amúgy Karácsonnyal vannak problémái, mivel úgy véli, vitázni csak azzal lehet, aki döntési helyzetben van. Ez pedig nem Karácsony Gergely, hanem az őt irányító Gyurcsány Ferenc.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@RonaGyuri: Arról nem beszélve, hogy Szentkirályinak még nem volt egy építő mondata. Ha megszólal, kivétel nélkül Karácsonyt szapulja. Ennyiben kimerül a ,,tudása".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@rücsü41: Milyen egyszerű lett volna leültetni őket, hiszen Karácsony után következett Vitézy. Rónai pedig vezethette volna a vitát.
Billibácsi
A vitézi a fidesz trójai falova. Szandika kiállítása fidesz színekben csak figyelem elterelés. Mindenki tudja, hogy nem tényező.
balos
@Billibácsi: Viszont a nemzethy segget ezerrel fényező a kultúrha szintjére törvényi mohosítással felemelt rüfke!
jáger laszló
Vita máris L marad, mert nincs rá kereslet Budapesten!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
Milyen jó "programot" hirdet a fideSS-kdnp 2010 óta. Wlég nekik a gyózelemhez "gyurcsányozás", meg mindenkit "összegyurcsányozni", "megvédeni mindig mindenkit"- miközben, nincs már demokrácia, nincs már jogállam, olyan köztársasági elnököket választanak, akik hazudozásban az élen járnak, a legújabb "kampányuk"- kormány alá rendelni az ügyészséget, az ellenzéki pártokat megbüntetni, törvényessé tenni a magántulajdon ellopását, elárulni kiárusitani-elzálogositani országot, hazát, Bpestet az orosz kémek előretolt hadállásává tenni, és orbán viktort az ország legazdagabbjává tenni. Nagyszerú program 2015 óta rendeleti- és teljhatalmi kormányzást folytatni. És sorosozni, brüsszelezni, gyurcsányozni szüntelenül- és mivel a magyar isten(orbán) már nagyobb hatalomra vágyik elárulni mindazt amelyre az ország 1989 előtt vágyott, és ezt az egész ocsmányságot képesek nemzethy, kersztényi képmutatásba becsomagolva eladni... Na, milyen jó programja van a fideSS-kdnp-nek 2010 óta. Szisztematikusan, lépésről -lépésre tönkre tenni az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.