A volt főpolgármester megkeresésünkre elismerte: "erősen fontolgatja", hogy beperli Vitézy Dávidot a sajtóban tett különféle kijelentései miatt. Vitézy azt állította, hogy Tarlós "külső nyomásra" rúgta ki őt 2014-ből a BKK-tól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
tarlóst mindig nehéz volt elviselni, a nyugdíjazása óta pedig még nehezebb! Vitézy régen csak akkor szólalt meg, ha tudott hasznos tanácsot adni. Mostanában túl sokat beszél, és sokszor az sem hasznos, így sikerült lekűzdeni magát tarlós szintjére. Tehát most egy szinten vannak, kezdődhet a viaskodás. Mindig örülök, ha a fidesznél belharcokat vívnak.
Pusztai
reagált szombaton délelőtt Vitézy Dávid, aki azt írta: áll az esetleges jogi eljárás elébe. "Fenntartom: az orosz metrófelújítás ügyét a két pártpolitikai oldal közösen söpörte a szőnyeg alá" - írja a Facebook-posztjában. Ahhoz is ragaszkodik, hogy Tarlós István az orosz metróbeszerzés idején külső nyomásra távolított el őt a BKK éléről - egy korábbi cikket idéz, amelyben azt írják, ezt Tarlós maga is elismerte.

Vitézy Dávid azt írta: kíváncsian várja Tarlós István feljelentését és várja Karácsony Gergely magyarázatát is arra, miért nem volt az elmúlt 5 évben semmilyen valós vizsgálat a metrós közbeszerzés ügyében. "

Klassz!

Az biztos, ami a röhej: Tarlós a legnagyobb hunyó, ő miatta írták át a szerződéseket, és az ő ideje alatt történtek a kifizetések, vagyis a korrupcio maga Tarlós alatt történt.

Aszem ha valós nyomozás lenne Tarlós bukna a legnagyobbat.
OLAF szerint a 164 Mrd kifizetés kb 15% korrupciós pénzt takar

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.