A volt főpolgármester a HVG megkeresésére elismerte, hogy elege van Vitézy sajtóban tett kijelentéseiből, ezért "erősen fontolgatja", hogy beperli.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid hazudik, beperelné – Vitézy áll elébe

Fotó: Youtube

Tarlós István elismerte, hogy valóban gondolkodott azon, hogy jogi úton vesz elégtételt. Elmondta azt is, hogy Vitézy a Szabad Európának és a Rónai Egonnak adott interjújában mondott olyat, ami szerinte valótlan.

Bár a volt főpolgármester nem részletezte, pontosan milyen okokból perelné be Vitézyt, a dolognak köze lehet ahhoz, hogy Vitézy korábban azt állította, hogy Tarlós "külső nyomásra" rúgta ki őt 2014-ből a BKK-tól. Emellett arról is beszélt, hogy ő a 3-as metró ügyében a kezdetektől fogva azon az állásponton volt, hogy új metrókocsik beszerzésére van szükség, nem pedig arra, hogy az oroszok újítsák fel a régi szerelvényeket.

Vitézy ma Facebook-oldalán emlegette fel, hogy Tarlós István volt főpolgármester rossz néven vette, hogy felemlegette a korábbi eseményeket.

Tarlós István volt főpolgármester rossz néven vette, hogy felemlegettem az orosz metrófelújítás körüli visszásságokat és rágalmazás miatt fel akar jelenteni. Állok elébe! Minden mondatomat, amit Rónai Egonnál csütörtökön az Indexen vagy korábban másutt elmondtam, alá tudom támasztani és alá is fogom

-írta Facebook-posztjában.

Forrás: atv.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
FideSSes féreg mind a két kultúrhás!
Cherry
Vén pedofil hahahhahahah már nem tudja hogy szerepeltesse magát a senkiházi
simmering73
Mit pofázik bele ez a vén levitézlett szarházi.
Horizont
Hajrá Tarlós perelj így majd kibukik mekkora csicskája voltál a fidesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok