Magyar Pétert – aki Anyák napjára jelentette be a következő nagy megmozdulását – új szerelme, a 34 éves Vogel Evelin kísérte a szombati Nemzeti meneten.

A friss pár kézen fogva vonult a Kossuth térre a tömeggel, Evelin végig mosolygósan sétált és sokakkal beszélgetett. A Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatójának új párja stílusan egy piros-fehér-zöld szettet viselt a demonstráción.

Bikavadító piros szettben, fehér cipőben és egy zöld táskával a vállán kísérte kézen fogva barátnője Magyar Pétert a tüntetésen – fotó

Tömegek vonultak fel szombat délután Budapest utcáin és gyűltek össze végül a parlament előtt, a Kossuth téren a Magyar Péter által szervezett tüntetésen, aki maga is beszédet mondott.

Varga Judit exe az eseményre új kedvesével, Vogel Evelinnel érkezett.

A 34 esztendős Vogel Evelin kreatív és igen sokoldalú belsőépítész, ráadásul a reklámszakmában, enteriőrfotózásban és tervezésben is jártas üzletasszony édesanya is.

Vogel Evelin a szombati tüntetésen végig párja mellett sétált. A üzletasszony az eseményre stílusosan egy piros-fehér-zöld összeállításban érkezett.

Evelin egy piros ruhát, mellé egy zöld táskát, egy fehér keretes napszemüveget és egy majdnem fehér cipőt viselt.

Bikavadító piros szettben, fehér cipőben és egy zöld táskával a vállán kísérte kézen fogva barátnője Magyar Pétert a tüntetésen – fotó

Magyar Péter: mindenkinek meg kell mozdulnia a változásért

Mindenkinek meg kell mozdulnia a változásért – jelentette ki Magyar Péter az általa meghirdetett szombati budapesti demonstráción, amikor arról beszélt, hogy "az atombomba mi vagyunk, a magyar nép" és a megoldást ne csak tőle várják.

Nem lesz elég a fotelben ücsörögni, kommentelni, ma miénk itt a tér, a pesti utca, de vissza kell venni a falvainkat és városainkat

- mondta az ügyvéd az MTI beszámolója szerint a Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen, a Kossuth teret megtöltő szimpatizánsai előtt. Közölte azt is, hogy elindulnak a június 9-i európai parlamenti (EP-) választáson.

Olyan eredményt szeretne elérni, ami "az első szög lesz a NER koporsójában"

- emelte ki.

Beszédében Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét a NER pillérének és biztosítékának nevezte. Hozzátette, hogy Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc párosa húsz éve változatlan. Később azt szorgalmazta, hogy "indítsunk új időszámítást Magyarországon".

Magyar Péter bejelentette, hogy a Legyél a változás! Egyesületbe várja közössége szimpatizánsait, támogatóit. Azt mondta: az egyesület jogi kereteket ad majd együttműködésüknek, az erőfeszítéseiket összefogó Talpra, magyarok! Közösségének és lehetővé teszi, hogy bárki akár önkéntes munkával, akár tanáccsal vagy akár anyagiakkal támogathassa közös ügyüket.

Beszéde végén azt üzente: "anyák napján találkozunk".

Bikavadító piros szettben, fehér cipőben és egy zöld táskával a vállán kísérte kézen fogva barátnője Magyar Pétert a tüntetésen – fotó

A Kossuth téren Magyar Péter beszéde előtt Bálint András színművész szavalt, Nagy Ervin színművész külföldön élő magyarok leveleit olvasta fel, majd Keresztesi Péter, egy Svájcból érkezett civil állt színpadra. Őket Nagy János, az előző választáson a DK-Momentum-Jobbik-MSZP-LMP-Mindenki Magyarországa összefogás színeiben indult szigetszentmiklósi polgármester, Tarr Zoltán református lelkész beszéde, Rost Andrea operaénekes és Nagy Ervin produkciója követte.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Loksmith
@Géza: És önre ránézne egy nő?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@namihami: A faló azonos alakú szó. Művelődj!
Loksmith
@Géza: Haverja magának a harapós ló!
KisTehen
szegény ... ő a következő áldozat?
Géza
@Loksmith: Kedves vagyok veled, te meg tahóskodsz. Tipikus liberális-kommunista mentalitás és a jólneveltség hiánya.
Loksmith
@Géza: Ezt, hogy számóta ki, matemetikus maga?
Géza
@Loksmith: Ezt úgy számoltam ki, hogy elolvastam, amit írtál nekem. Én nem mocskotalak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.