Magyar Péter újabb tüntetést tartott, ahol Orbánnak és Gyurcsánynak is üzent. Magyar Péter azt mondta, Gyurcsány Ferenc pillére és a biztosítéka a NER-nek. Magyar szerint Orbán célja, hogy minden választáson Gyurcsány ellen induljon, mert őt mindig le tudja győzni. Orbán és Gyurcsány párosa 20 éve változatlan, mesterségesen megosztva így az országot -véli Magyar. Varga Judit exe szerint le kell győzni a turáni átkot, a magyarok megosztottságát. A jobboldalit a jobboldaliságáért, a baloldalit a baloldaliságáért kell tisztelni.

A Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért névre keresztelt tüntetés délután kettőkor indult el a Deák Ferenc térről, ahonnan a Kossuth térre vonult a tömeg, itt felszólalt többek között Nagy Ervin színész, Tarr Zoltán református lelkész és Nagy János szigetszentmiklósi polgármester is.

"Orbán célja, hogy minden választáson Gyurcsány ellen induljon, mert őt mindig le tudja győzni" – Egyszerre kapott pofont a kormányfő és a DK-elnök

Gyurcsány Ferenc pillére és a biztosítéka a NER-nek

Az atombomba mi vagyunk, a magyar nép

– jelentette ki Magyar Péter a Kossuth téren, azt kérve, mindenki tegye fel a kérdést, mit tehet a hazájáért. Magyar Péter úgy fogalmazott, hogy „a megoldást ne csak tőlem várjátok”, mindenkinek meg kell mozdulnia a változásért.

Elmondta, azért vágott bele, hogy elindítson egy új korszakot, de ő „csak egy szikra, aki elindíthatja a motort”. Hangsúlyozta, nem lesz elég a fotelben ücsörögni, kommentelni, „ma miénk itt a tér, a pesti utca, de vissza kell venni a falvainkat és városainkat”. Magyar Péter úgy vélekedett, hogy „Gyurcsány Ferenc a pillére és a biztosítéka a NER-nek”.

Orbán Viktor mindig vele akar megvívni, mert őt mindig legyőzheti, „Orbán és Gyurcsány párosa húsz éve változatlan”.

Magyar Péter szerint a vidéki-fővárosi, keleti-nyugati, baloldali-jobboldali szembenállást mesterségesen tartják fenn, „ebből kell kigyógyulni, legyőzni a turáni átkot”, nem széthasítana, hanem egyesítene, hidakat építene és új időszámítást indítana Magyarországon.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ketsegtelen hogy a 18 eve tarto karakter gyilkossag Gyurcsany ellen megtette hatasat. Mara mindenki szemeben, aki nem ert a politikahoz, es csak a "koz"teve hirein el Gyurcsany mumus lett, akitol felni kell. Ezzel szemben az igazsag az, hogy jelenleg a DK es szovetsegesei jelentik az egyetlen demokratikus alternativat a pedofideSSel szemben.
Udvozlom Magyar Peter kezdemenyezeset, es bizom benne hogy sikerul egy harmadik erot felepitenie, amely elszipkaz legalabb 5%-nyi szavazatot a fideSStol. Igy visszallhat az egyensuly a politikaban, es letrejohet egy egeszsege koalicio.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Na, szóval, az a nagy fene helyzet, hogy 2010 óta GYF egyetlen ellenzéki listát sem vezette- nem volt "kijel9lt" potenciális miniszterelnök jelölt. A legutóbbi 2020-es ogy. választási listán mégcsak nem is szerepelt a neve a szavazólapon "láthatóak" között...tehát ez csak egy újabb "gyurcsányozás"- ami lássuk be nem "kritika, hanem szidalmazás- a fidesz karaktergylkosságának folytatása, amely már már az ellenzéki térfélen is alaptétel.
Az ok, pedig, hogy orbán- újra és újra le akarja győzni "gyurcsányt" 2006- ahol nem csak a tv-ben mosta fel vele a padlót, hanem a választáson is. Na, de kell a "sátán" mindenkinek, a kijelölt ellenség- a göebbelsi propaganda legfőbb tételeként.-ha saját kudarcait el kivánja feledtetni...
Ha, valaki csak arra képes politikusként, hogy igy-ilyen módon szerezzen magának hiveket, és tömeget , az nem politikus- hanem kókler- amit orbán már bizonyitott az elmult 18 évben. A saját erényeiből, és a saját teljesitményéből vonzzon magához pártoló tömeget. Ha mégis "sikeres" ez a "politika", az a társadalom éretlenségét, infantilizmusát jelenti- fel kéne nőni végre, igy a rendszerváltás után 30+ évvel- és megtanulni demokratikusan gondolkodni.
Aki az elmult 14 év tükrében nem tud különbséget tenni orbán és gyurcsány, a 2010 előtti időszak társadalma és a jelen között, az semmit nem ért a társadalom politikikából- esetleg annyit, hogy sikeres volt a butitás az elmult 30 évben.
Ennyi(ke).
kereső
@Maccska: Doberev Klára a DK EP listavezetője, jelenleg is EP tag, és az EP volt alelnöke. Úgy gondolod, hogy nincs pariban MP-vel, és a beléptető kapus kokó királlyal? És, ha egyszer lesz a DK-nak ogy listája, azt nem gyurcsány fogja vezetni, hanem Dobrev Klára.
Amúgy meg beszélhetnénk már orbán közutálatáról is ...
Pusztai
@kereső: Aszem nyugodtan kijelenthetjük, nem volt a magyar történelemben olyan utált gyűlölt és mindennek elmondott hatalom benne személy szerint mindenkit elküldve a redvásba mint a fidesz maffia.
Igaz, ennyi segghülye híve sem volt ilyen hazaáruló országot szétlopó gengsztercsürhének.
kereső
@Maccska: Na, te is "elemző" vagy, a fide-es fajtából, már előre tudod, hogy mit gondol gyurcsány , és már szájába is adod a saját "gyurcsányi" gondolataidat. Tipikus, igazi fideSS aljasság...
Ezodabasz
@Nyírfa: április 8., 06:39 Jó reggelt:)) Ezer bocs, most láttam hogy írtál.
Jó volt végre látni hogy ébredeznek az emberek és egyre többen! Csak az a baj, hogy ez vihar a biliben.
Te is látod hogy az egész földön rendszerszintű problémák vannak...szinte mindenhol lázad már a nép az uralkodó hatalmak ellen. Szarvashibák eredménye ez itt és külföldön is. Régóta lázadnak már az emberek itt is, csak külön-külön. Nem kell nagyon visszamenni az időben: Netadó,tanártüntetés, BKV, szinesfémesek, stb. Sokan voltak, de térben és időben a fideSS forgatókönyve alapján szelektálva!
Nagy hiba, hogy akkor nem álltak össze...A saját érdekeiket is jobban tudták volna érvényesíteni, ha összefognak. Vagy nem?
Szerintem amit Magyar Péter most elindított, az már régóta ott bujkál a mélyben mint egy kitörni készülő vulkán. Vagy csak mint egy hógolyó, ami a lavinát elindítja. A családi ügy csak egy szikra, a pedofil ügy a bomba. Ezek az "ügyek" valahogy közös nevezőre hozták a valós társadalmi és politikai problémákat.
Ezodabasz
@Nyírfa: Ezt még el kell mondanom, bár lehet hogy tudod. Az "okos" hatalmas emberek nagyon elrontottak mindent! Amibe beavatkoztak eddig az csak egyre nagyobb bajokat okozott és erre még csak most jönnek rá amikor már késő? Széndioxid kibocsátás, kvóták, pénzek??? Átverés! A széndioxidot fel tudnák használni a növények, ha nem írtanák ki őket! Üvegház hatású? Miért? Nehezebb mint a levegő...
Folyók kanyarulatainak levágása, töltések gátak építése? Miért? Azért hogy gyorsan lefolyjon a víz ami kincs és már lassan nincs? A folyó kiönt így is, csak nem tud visszatérni a medrébe és akkor küzdenek a belvízzel szivattyúkkal. Amit ma magunk körül látunk, a letarolt erdők, a felégetett legelők, az eltűnő fajok és a megkínzott állatok, mind ugyanannak a betegségnek a tünetei, az emberiség eddigi rossz működési módjának a kicsúcsosodása.
Bocs hogy rád öntöttem:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.