Feltette a régi lemezt: politikai zsarolással, migránsokkal és háborúpárti Európával riogat. Új elem a dollárbaloldal

Deutsch Tamás lélekben már nagyon készül a június 9-i európai parlamenti választásra. A Fidesz listavezetője győzelemre készül és alázattal fordul az előttük álló feladatokhoz – értesült az MTI. A politikus a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta: az ütős csapat összeállítása abból az elgondolásból indult ki, hogy az előttük álló EP-ciklus talán a legnehezebb, a legkeményebb lesz.

Deutsch Tamás is fújja már az új kormánypárti narratívát, és a zsebében érzi az EP győzelmet

Deutsch Tamás győzelemre készül az EP-választáson/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Szerinte már most látható, hogy az elmúlt időszak "rendkívül durva politikai zsarolásai" ellenére még soha annyi "brutális erejű támadás" nem érte Magyarországot és a magyar szuverenitást, mint amire az elkövetkező években számítani lehet.

Azt szeretné, ha az ötödik EP-választásokon is a Fidesz és a KDNP csapata győzne, mert akkor az azt követő ötéves ciklusban képes lesz „harcosan” szembeszállni a támadásokkal és megvédeni a magyar szuverenitást.

Aztán előhúzta a legújabb kormánypárti szlogeneket is, mivel szerinte a jövő héten Brüsszelben a "megszámlálhatatlanadik" magyar vitája várható, ahol "az európai baloldal, a magyar dollárbaloldal már megint Magyarországot veszi terítékre az Európai Parlamentben".

Majd jött a migránskártyával: jövő héten dönt az EP a "mini plenáris ülésén" az EU új migrációs paktumáról, melyben "zöld lámpát enged" az Európa felé áramló illegális bevándorlásnak. Ezt persze a magyarok soha nem támogatták és ezért büntetnek minket.

Aztán jött a szokásos háborús kártya. Szerinte "egy békepárti álláspontot képviselünk, az azonnali fegyverszünetet, a béketárgyalások megkezdését". Ez ugyancsak kiváltja a brüsszeli bürokrácia "háborúpárti" tagjainak ellenérzését.

"Bármekkora is a támadás, bármilyen erős is a zsarolás, ami Brüsszelből minket ér, mi nem változtatunk az álláspontunkon"

- szögezte le. Ebből az derül ki, hogy rajtunk kívül mindenki háborút szeretne Európában,

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tompika ápolatlan ősember külsejű, belül üres fidesz csicska aki abból él, hogy elverték Prágában több évtizeddel ezelőtt. orbán kibaszta messzire, mert itthon még nekik is kínos volt.
Jól megél az ingyenélő szemétláda. Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Tompika ápolatlan ősember külsejű, belül üres fidesz csicska aki abból él, hogy elverték Prágában több évtizeddel ezelőtt. orbán kibaszta messzire, mert itthon még nekik is kínos volt.
Jól megél az ingyenélő szemétláda. Ennyi.
namihami
Már(?!?!?) fújja...?
Egyetlen esetet mutassatok, amikor egyáltalán volt vagy lett volna egy önálló gondolata!
A drog azt a kevés eszét is rég elvitte, ami a szülésnél---óhatatlanul---ragadt rá! Az a prágai affér is másoktól és a drogból ered!
Pusztai
Volt ennek a fasztölteléknek valaha is önálló szövege?

Ja igen!
Még egy csíkot!!!
Billibácsi
Neked nem a győzelem van a zsebedben hanem a mi pénzünk! És kurva jól élsz belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.