Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere úgy véli, hogy az Orbán-kormány iránti elégedetlenség olyan mértékű, mint a Magyar Péter iránti támogatás. A korábbi miniszterelnök-jelölt szerint, amikor ő próbálta megváltani a kormányt, az elégedetlenség még nem érte el ezt a szintet.

„Varga Judit nem bántalmazott nő elnézést, hanem bántalmazó. Varga Judit soha nem mondta, hogy a férje egy ujjal is hozzányúlt azt viszont elismerte, hogy ő bántalmazta a férjét. Minden bizonyíték arról szól, hogy Magyar Péter az áldozat, az összes többi szóbeszéd” – mondta Márki-Zay Péter a Megafonos Bohár Dánielnek.

Újabb messiási üzenet Márki-Zay Pétertől: Varga Judit nem bántalmazott, hanem bántalmazó

Fotó: Márki-Zay Péter Facebook oldala

Az előválasztási győzelem után nagyon népszerű voltam az ellenzéki körökben, de soha nem tudtam volna ötvenezres, nemhogy százötven-kétszázezres tüntetést összehozni és nem voltak sorozatban olyan posztjaim, amit a Facebookon 30–40 ezren lájkoltak volna, neki gyakorlatilag minden egyes posztja ilyen. Nem igaz, hogy Magyar Pétert a baloldal támogatja

– mondta Márki-Zay a Megafonos Bohár Dánielnek, akivel telefonon beszélgettek.

A Diákhitel Központ egykori igazgatója sikeresen teljesítette az ünnepi mozgósítást és a lájkbajnokságot is. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere úgy véli, hogy Magyar Péternek nem szükséges az ellenzéki pártok támogatása, és képes lesz jelentős számú szavazót elcsábítani a Demokratikus Koalíciótól is. Elmondta azt is, hogy őt csak az érdekli, hogy a korrupt bűnözők börtönbe menjenek és erre Magyar színre lépésével most mindennél nagyobb esély kínálkozott.

Varga Judit nem bántalmazott nő, elnézést, hanem bántalmazó. Varga Judit soha nem mondta, hogy a férje egy ujjal is hozzányúlt azt viszont elismerte, hogy ő bántalmazta a férjét. Minden bizonyíték arról szól, hogy Magyar Péter az áldozat, az összes többi szóbeszéd

Hódmezővásárhely polgármestere elmondta, hogy Varga Judit esetleges bántalmazásáról nincs bizonyíték, így nem lehet megállapítani a tényeket. Márki-Zay hozzátette, hogy Bohár Dániel már annyit hazudott, hogy neki sem lehet elhinni pedofil-e vagy sem.

Forrás: https://index.hu/belfold/2024/04/08/marki-zay-peter-magyar-peter-politika-ellenzek/

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@kereső: emlékszel még arra a korszakra mikor még a tanár is elereszthetett 1-2 kéretlen fülest? nem is voltak akkoriban ilyen neveletlen ,bunkó kölkek mint napjainkban! senki nem lett félholtra vagy agyonverve, mint most azt a verhetetlen taknyosok teszik egymás között a társaikkal!
nem vagyok veréspárti,fiamat sosem ütöttem meg, viszont abban biztos vagyok,hogy az a kevés amit kaptam kölök koromban, az használt és jogos volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Sakk Matt: egyszer egy "régivágású" pedagógus ismerösöm azt mondata,hogy a gyerekeket egy bizonyos korig "idomítani" kell mint a kismajmokat és ,hogy minden "füles" mellé kell egy "útlevél" ,hogy tudja miért kapta ! -ma meg csak úgy ..,
Sakk Matt
@csak úgy...: Én 15 évesen félrehajoltam egy pofon elől, a tanár pedig eltörte a csuklóját a célt tévesztett ütés miatt - mellékesen gondold át, mit kaptam volna, ha betalál! -, ezután még én mehettem a dirihez. Csak mert önkéntelenül súgtam.

A tanár további 3 évét keserítettem meg válogatott, de egyre aljasabb bosszúkkal - a kerekek kiszúrása csak az egyik legenyhébb "csíny" volt. De a házassága is "ajtócsapkodós" volt egy időben, mert az asszony talált ezt-azt a faszi zsebeiben ;)

Természetesen a képébe röhögve tudattam vele végül, kinek köszönheti a pech-szériát - SAJÁT MAGÁNAK! Sokkal csendesebb volt akkor..talán mert 180 centimmel magasodtam a kis tetű fölé.
A verés sosem opció a nevelésben!
csak úgy....
@Sakk Matt: félreértesz! én nem vagyok a pofozkodás,verés föltétlen hive, biztos vagyok benne ,hogy egy csomó pofon úgy csattant el a sulikban,hogy az jogtalan volt! - tudom,hogy 0rbánt is verte az apja ..., a pofonok mindenkiböl mást váltanak ki!
sose szerettem verekedni de tudtam, hogy hova üssek ha védenem kell magam de ezt a "tudást" sosem használtam föl arra,hogy valakit megtámadjak!
Feller_Peti
Végén kiderül, hogy a balosok nem csak erőszakos nőverők,
hanem kemény BDSM elmebetegek.

Elvégre "mindent szabad". Ez az ő -bolond- logikájuk.
csak úgy....
@Feller_Peti: = tevékeny elmebeteg ! :)
csak úgy....
@Sakk Matt: jujj , volt egy nagyon jó haverom akit colosnak (minimum180 cm) becéztünk ,ha jól tudom pék lett belöle...,aki ha jól emlékszek ,palánk-szekszárdond alázta meg úgy a tanárurat jogosan,ami miatt hozzánkig röpült!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok