A javaslat szerinte az önkormányzati választások előtt nem kerül a parlament elé. Ahogyan az Index által közölt jogszabály-tervezetből kiderül, a kultúra teljes centralizálására készül a kormány. A színházak, a múzeumok, a zenekarok, a könyvtárak, az alkotó- és előadóművészek mind központi irányítás alá kerülnének. A tervezetről L. Simon László nyilatkozott az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Fizikai képtelenség? Ez nem kizáró ok! =))

Az egészségügy és az oktatás kezelése képteleségei is jól mutatják, hogy orbánék gátlástalanságának tényleg nincsenek határai

Mottó:
És nagyon úgy tűnik;
tényleg mindet megtehetnek!

A derék index.hu „L. Simon László: Fizikai képtelenség megcsinálni, amit az Index írt” címmel számol be arról, hogy miként reagált L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum egykori főigazgatója, kulturális államtitkár az ATV műsorvezetője, Szöllősi Györgyi az Egyenes beszéd hétfő esti adásában feltett kérdésére az Index birtokába jutott tervezetről, melyből kiderült, hogy a kultúra teljes centralizálására készül a kormány!
Sok süketelés után kijelentette: „Az integráció önmagában nem old meg semmit sem, ha nincsen hozzá forrás. Sőt a nagy rendszerátalakító intézkedések először pénzkiadással járnak. Ezért vagyok óvatos az országos intézmények integrációjánál is. (...) Nem vagyok integrációellenes, csak ezt racionálisan kell megcsinálni.”!

Ha és egy apróság. a cikk mellett ajánlották az eredeti cikket, aminek a címét egy kicsit félreolvastam: „Birtokunkba jutott a törvénytervezet, példátlan LOPÁSRA készül a kormány”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.