Minisztériumi tisztviselőkre kér letöltendő börtönt az ügyészség, mert a vádak szerint kenőpénzért cserébe EU-s támogatások elnyerésében működtek közre. Egykori helyettes államtitkár államtitkár is ül a vádlottak padján, a 24.hu által közzétett vádiratból pedig kiderül, hogy ő volt “Kékszakáll”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Csak annyit kérdezek: varga hogyan is maradhatott miniszter?

Hogyan van, hogy Pintérrel ketten csont nélkül minden fidesz kormányban benne ez a karcagi kisztitkár könyvelő és az mszmp komcsi felső vezetője?

Ha egy minisztériumban kiderül: tele bűnözőkkel, a főnök nem hibás??
Jajj!!
balos
@Peller Anikó: Amikor a fejtől büdösődik a hal,mindig tudják,hogy a lábát kell kezelni!Mert ugye régen a kezét vágták le!Most viszont akkor hogyan tudná a főnöke segge alatti himbi-limbit kiverni!
kereső
Varga mihály még "pénzügyminiszter"? Igen. Láthatóan jó kezekben van az ország pénügyeinek irányiáta. Ahogyan jó kezekben volt/van az ország igazságügyi rányitása is. Az a miniszter sem a pegazus botrányba, nem a korrupciós botrányba, nem a kegyelmi botrányba, nem a botrányosabbnál botrányosabb törvények, jogszabályok megalkotásába bukott??? bele, hanem mert összeférhetetlenül szeretett bele egy másik nemű maffiózóba.
Szép vagy, gyönyörú vagy Magyarország...te tetted ezt orbán!
csak úgy....
szanál a fidesz,persze a "nagyok" tovább lopnak,rabolnak...
kereső
"Az ügyészség szerint összesen 108 európai uniós forrásból finanszírozott (főként a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében kiírt) pályázat, valamint további 8 hazai forrású (az Egészségügyi Támogatási Program keretében benyújtott) pályázat érintett. A benyújtott kérelmekkel igényelt támogatás összértéke meghaladja a 25 milliárd forintot."- hány minisztert is érint ez, a pénügyminisztériumon kivül?? Hány minisztériumhoz tartozott/tartozik gazdaságfejlesztés , az innováció? Átláthatatlan kormányzás- igy lehet a zavarosban legkönnyebben halászgatni- ugye orbán?
nemkati
@kereső: Persze, a fideszes kommunikációban az únió csalás elleni hivatala mondvacsinált ügyekben nyomoz, mert Magyarországot fekete báránynak tekintik, és alaptalanul korrupcióval és csalással vádolják. Pedig a fidesz kormány nagyonis rászolgált, hogy visszatartsák a pénzeket, amiket 14 éve lopnak, csalnak el 0rbán és emberei. Ez az ügy is éveken át folyamatosan tartott, és nem ez az egyetlen. Hogy kiderült, az nem az ügyészség érdeme, hanem az, hogy a Fideszben mindig is ott volt a széthúzás, elsősorban a pénzek miatt, és nem erkölcsi okokból.
kereső
@nemkati: Olyan ez, mint amikor szijjártó apja feldobta a társait a versennyhivatalnál árkartelezés miatt, mert őt kihagyták. Itt is kihagytak valakit, akit nem kellett volna- mert, hogy ez az ügyészség az OLAF megállapitásaira nem mozdult volna, az biztos, ugyanúgy, ahogyan az ELIOS ügyben sem. Amiről még eddig nem szól a fáma, hogy ebből a 25 milliárdból, mennyi az összeg, amit az Eu-nak vissza kell fizetnie az országnak. Az elios, csak 13 milliárdba fájt- bár az elcsalt össze ennél jóval nagyobb, ha csak azt nézem, hogy ekkor lett tiborcz a forbes listán 33 milliárddal rögtön első ötvenben.
nemkati
@kereső: Én azt is hozzátenném a veszteséghez, hogy ha nem a legérdemesebb nyeri el ezeket a pályázatokat, akkor, ami, ha már egyáltalán elkészült valami, az se sokat ér.
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez se ég rá a Fideszre és O1G-re! Ők UFÓ-k, akikről senki nem tud semmit, csak homályos sejtések és felvételek vannak róluk, akik egyszer csak itt teremtek a semmiből és véletlenül megbotlottak 25 milliárd guruló forintba, ami éppen elvesztette közpénzjellegét.
"Lopjuk el." - mondta a kék a zöldnek.
"Mi az a lopás?" - kérdezte a zöld a kéktől.
"Nem tudja senki, de jól hangzik." - szólt közbe a kis szürke. És a Hold fényénél a ködös háttérben elkezdett vibrálni egy neonreklámfelirat: Just do it...
kereső
@nemkati: Miért is feltételezel itten olyan hülyeségeket...mint a várható haszon , az ár...és" haszon", amely lehet nem csak klasszikus nyereség, hanem költségmegtakaritás vizsgálatának elve- azaz hatásvizsgálat, vagy beruházás megtérülési ráta. Ha lenne ilyen...akkor azok a qrva stadionok soha a büdös életben nem épülnek meg, és még sok más felelsleges beruházás ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.