Egy férfi életfogytiglani börtönbüntetést kapott a "három csapás" szabály értelmében, miután szexuális bántalmazást követett el egy tizenegy éves fiú ellen - tájékoztatott a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

A pedofil 2022. május 16-án, délután, jutalom ígéretével a lakóhelyére csalta a buszmegállóban várakozó tizenegy éves kisfiút, akivel ezután szexuális cselekményt végzett és végeztetett.

A pedofilok márpedig köztünk vannak – Megerőszakolta a tizenegy éves kisfiút, ezért évtizedekre börtönbe kerülhet

Illusztráció: pixabay

Amikor a gyermek tiltakozni próbált és segítségért kiabált megfenyegette és bántalmazta. Ezek után a telefonján egy pornográf videót mutatott neki és megparancsolta, hogy csinálja ő is ugyan azt. Hajnali öt után engedte el a gyermeket, aki az iskolába ment, ezután értesítették a rendőrséget. A szülei idő közben bejelentették az eltűnését.

A Győri Törvényszék a vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte, és tíz évre közügyektől eltiltotta. A végleges hatállyal eltiltotta őt bármely olyan foglalkozástól, amelyben tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.

A bíróság megállapította, hogy a vádlott cselekménye személy elleni erőszakos bűncselekménynek minősül, és mivel korábban már kétszer elítélték hasonló bűncselekményekért, ezért a törvény értelmében erőszakos többszörös visszaeső. Ennek következtében a vádlott számára kötelező életfogytig tartó szabadságvesztést szabtak ki.

A vádlott és védője fellebbezett az ítélet ellen, de a Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint a kiszabott büntetés törvényes. Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/04/evtizedekre-fegyhazba-kerulhet-a-tizenegy-eves-kisfiut-megeroszakolo-gyori-ferfi

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Géza: Ja, ja, értem dr doktorovics Géza! A szakirodalomban nem igy van, sőt olyan kifejezés sem létezik, hogy "liberális nemi aberráció". Komolyan mondom jobb vagy ezen a területen, mint Kazinczy a nyelvújitásban!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
"végleges hatállyal eltiltotta őt bármely olyan foglalkozástól, amelyben tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba." - ha a "három csapás" értelmében életfogytiglanra ítélték, akkor ezt hogyan kell érteni?!
Csak Norisz és senki más
Engem egy (1) dolog nagyon zavar! Az elmúlt 100 esztendőben biztos több hasonló eset történt, mégis csak az elmúlt 100 napban szerzünk tudomást nap mint nap ilyen esetekről?!
szegfue
@Géza: tegnap 19:43 Úgy-úgy... azzal egy cseppet se törődjél, hogy kevered a "vidd ki a bilit, az idd ki a bilivel".
A pedofil jelentése= serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, az LMBTQ pedig a leszbikus, meleg, biszexuális, transz, queer és interszex emberek közösségét jelöli... na most ezt szerinted u.az a fogalom?!
Azért a doktori disszertációdnak ne ezt a témát válasszad!
Géza
@szegfue: Az aberráció összefoglaló megnevezés.
szegfue
@Géza: Húúúúú a mindenit, ezzel indokolsz?! tegnap 10:26-kor ezt irtad: "Az LMBTQ liberális a megfelelő büntetést kapta."
Most meg az aberrációt akarod megmagyarázni?
Az aberrációt, vagy rendellenességet sok mindenre mondhatjuk még: a lopásra, életellenes büncselekményre, de még a női lábakhoz való vonzódásra is, de u.igy igaz az LMBTQ-ra és a pedofilokra is. Itt viszont egyáltalán nem erről volt szó, hanem arról, hogy kevered az LMBTQ és pedofil fogalmakat, pedig a kettő nem u.az!
Géza
@szegfue: Ami nem a természetes úton való szaporodás érdekében van, az bizony mind nemi aberráció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.