Egy férfi életfogytiglani börtönbüntetést kapott a "három csapás" szabály értelmében, miután szexuális bántalmazást követett el egy tizenegy éves fiú ellen - tájékoztatott a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

A pedofil 2022. május 16-án, délután, jutalom ígéretével a lakóhelyére csalta a buszmegállóban várakozó tizenegy éves kisfiút, akivel ezután szexuális cselekményt végzett és végeztetett.

A pedofilok márpedig köztünk vannak – Megerőszakolta a tizenegy éves kisfiút, ezért évtizedekre börtönbe kerülhet

Illusztráció: pixabay

Amikor a gyermek tiltakozni próbált és segítségért kiabált megfenyegette és bántalmazta. Ezek után a telefonján egy pornográf videót mutatott neki és megparancsolta, hogy csinálja ő is ugyan azt. Hajnali öt után engedte el a gyermeket, aki az iskolába ment, ezután értesítették a rendőrséget. A szülei idő közben bejelentették az eltűnését.

A Győri Törvényszék a vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte, és tíz évre közügyektől eltiltotta. A végleges hatállyal eltiltotta őt bármely olyan foglalkozástól, amelyben tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.

A bíróság megállapította, hogy a vádlott cselekménye személy elleni erőszakos bűncselekménynek minősül, és mivel korábban már kétszer elítélték hasonló bűncselekményekért, ezért a törvény értelmében erőszakos többszörös visszaeső. Ennek következtében a vádlott számára kötelező életfogytig tartó szabadságvesztést szabtak ki.

A vádlott és védője fellebbezett az ítélet ellen, de a Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint a kiszabott büntetés törvényes. Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/04/evtizedekre-fegyhazba-kerulhet-a-tizenegy-eves-kisfiut-megeroszakolo-gyori-ferfi

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Géza: Ja, ja, értem dr doktorovics Géza! A szakirodalomban nem igy van, sőt olyan kifejezés sem létezik, hogy "liberális nemi aberráció". Komolyan mondom jobb vagy ezen a területen, mint Kazinczy a nyelvújitásban!:))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Az LMBTQ liberális a megfelelő büntetést kapta.
Nyírfa
A szülők alapfeladata a gyerek figyelmeztetése, miszerint soha, senkivel nem távozhat sehová, kivéve a család és a saját barátait, akkor is csak apa, anya értesítése után, és, ha megkapta az engedélyt.
Qqberci
@Géza: Shicaresu, rád nem szokott panaszkodni a kecskéd?...
szegfue
@Géza: Segitek értelmezni az LMBTQ jelentését: ez a rövidités a leszbikus, meleg, biszexuális, transz, queer és interszex emberek közösségét jelöli. A pedofilok nem tartoznak ide... érted?
Clavigo
@Géza: Majd a nemzethy haverjaid megkegyelmeznek a görénynek... Eszed annyi van,,mint egy hintalónak..
szegfue
@Nyírfa: Maximálisan egyetértek!
balos
Azért ebben az ítéletben a kaleta melyik évben ül helyette?
Géza
@szegfue: A pedofília pont ilyen szexuálisan deviáns magatartás, mint a többi liberális nemi aberráció.
Géza
@Clavigo: Majd a liberálisok elkezdik mosdatni a pedofilokat, mint a többi aberráltat.
Pusztai
Namost akkor a fidesz liberális, ugyanis rakatra onnan buktak ki a pedofilok.
Pusztai
Azt tudjuk, a geczi amikor először hátat fordított magának, akkor komcsiból liberálissá vált, sőt eljutott a legfelsőbb szintig:
A LIBERÁLIS INTERNACIONALÉ ALELNÖKÉNEK VÁLASZTOTTÁK, MAJD 10 ÉVIG AZ IS MARADT.
sokanvagyunk
A Fidesz 8 éven át volt a Liberális Internacionálé tagja.
SÍva
Halálbüntetés! Normális soha nem lesz! Minek évtizedeken keresztül pátyolgatni a börtönben? Ha meg valaki pátyolgatni akarja fizesse saját pénzéből az eltartását! Nekünk kórházakra, orvosokra, tanárokra, tanítókra van szükségünk és nem a bűnözők jól tartására!
szegfue
@Géza: Ja, ja, értem dr doktorovics Géza! A szakirodalomban nem igy van, sőt olyan kifejezés sem létezik, hogy "liberális nemi aberráció". Komolyan mondom jobb vagy ezen a területen, mint Kazinczy a nyelvújitásban!:))
Horizont
@SÍva: Azt hiszem a böriben nem pátyolgatják, majd megtudja milyen az amikor akkor is szexelnie kell amikor nem akarja. Életfotytig, rogyásig. Nagyobb büntetés ez mint a halál.
Horizont
@Géza: Kicsit tájékozódj már mert így annyira ciki vagy.
A nemi beállítottság nem politikai oldalfüggő.
És könyörgöm ne szopd már be a hatalom MINDEN propagandáját.
Nyírfa
@szegfue: 10.49

Köszi!
Iskolás volt a nagyfiam, amikor megszületett a "pici", a lelkére kötöttem, hogy iskolába menet szóljon fel a kaputelefonon, biztonságosan leért a lifttel. Egyetlenegyszer fordult előt, hogy elfelejtette, egy frászban voltam,
ott kellett hagynom az újszülött fiamat, hogy végigrohanjak a házon, nincs-e valami baj. Persze, nem történt semmi, de, amikor hazaért, nagyon leteremtettem. Egyrészt, mert liftbetyárok, sötét alakok akkoriban is meghúzhatták magukat a lépcsőházban, másrészt, mert a picit egyedül bezártam a lakásba, amit egyébként soha nem követtem el. Az egy dolog, hogy 10 alatt futottam a százat, de két gyerekekért aggódni, az valami rettenetes: hol a nagyfiú, mi van , ha éppen bukik a picim...rohantam mint akit üldöznek.

Ma már mosolygok az emlékeken, de az sem volt semmi, amikor a csúszós anorákban cipeltem magammal a bevásárláshoz a fiúkat, közért előtt kivettem őket a babakocsiból, és mentünk a dolgunkra, visszafelé, babakocsiba be, és minden üzlet előtt ugyanezt végig játszottuk. :)
A halálom, amikor a gyerekeket kint hagyják a szülők, nem egyszer megvártam, amíg előkerültek, és vigyáztam a picikre, na de nem is álltam meg szó nélkül, amikor végre megjelent az anyuka. Főleg a nők könnyelműsködnek.
Nyírfa
@SÍva: 11.19

Nem lennék a gyereked.
Eladott Ország
@Géza: Terroristák, pedofilok, baltás gyilkosok = fidesz. Valószínűleg rengeteg beteges hajlamú, ferde tagja lehet a fidesznek. Hát még miután mindegyik vitt magával egy másikat! A humánum, a morál meg a jóízlés valami maradványát megőrizve valaki megmaradhat a fidesz körül?! Ép lelkű ember, el tudja valahogy ezt a bandát viselni? Kizárt. Nincs "normális fideszes" és nincs "normális" fidesz szavazó sem mára a fidesz odáig züllött, hogy fideszesnek lenni az nem politikai beállítottság, hanem elmeállapot. A fidesz nem párt hanem egy bűnszervezet ! Az volt mindig. Sok naplopó lusta élhetetlen koleszes csinált egy pártot szórakozásból. Mindegyikük parazita érdekes hogy egymásra találtak, mind hazaáruló, tolvaj szemét, söpredék! . "Tanújjon' meg az a gyerek térgyelni, mire a plébánosúr elé kerül!" - Egybit Kálmánné, Rózsika 73, Alsóbögyörős-Valagpuszta
uploads.disquscdn.com/images/fc9926abfb367a6ae46e0a0d5156d6762acd2f4e74d133225e317d72d9890d66.jpg?w=800&h
szegfue
@Nyírfa: Amikor a gyerekemet "szoktattuk" az egyedüli iskolába menésrejövésre, én is egy frászban voltam! Akkor még Bp-en, külső kerületben laktunk és volt egy szokott utvonal, ahol elinditottam őt, én meg egy másik utvonalon kisértem ugy, hogy nem látott meg. Az külön nehézség volt, hogy a lakástól éppen ellenkező irányban volt az óvoda és az iskola, ahova jártak a gyerekeim, igy a kicsivel tettem meg ezeket az utakat.
A 10 éves lányunokámnak (a legkisebb), ha nincs edzése kifut a patakhoz + vissza... neki is minden alkalommal elmondom mire figyeljen, persze "lesem" is, vagy "csak sétálok" és véletlenül-készakarva találkozunk. A mai napig is itt a faluban, ha látok kisiskolás gyereket, köszönünk egymásnak és mindig figyelmeztetem: senkivel ne álljon le beszélgetni, siessen haza és vigyázzon magára.
Egyszóval "ölni tudnék", ha bántaná valaki is bárki kisgyerekét! A falunkban szinte mindenkinek van beceneve, a rendes családnevét nem is ismerik. Mivel állandóan beszélek, mindenbe beleavatkozok, "rendet tartok" az utca hozzám közel eső részében, az enyém csőrmester.:)) Ezt nemrég tudtam meg, irtó jót nevettem.
SÍva
@Nyírfa: Nem is kértelek erre! De talán lehetnél a bántalmazott gyermek, hogy értsd mire is gondolok!
SÍva
@Horizont: Lehetséges amit írsz! De amíg nincs elrettentő példa amit a többi, még bújkáló láthat, esetleg visszatarthatná addig nem vezet eredményre semmi! Ugyan úgy mint a gyilkosságok esetében!
Nyírfa
@szegfue: Én is.))))

Falura nem költöznék, nagyon hiányozna a városias hangulat, az üzletek, a fények, de a kertes ház a mindenem. Néhány évig megadatott, amikor férjhez mentem, de aztán mi is lakótelepre költöztünk.
Ahogy mondog, kedves "csőrmester" :)), vidéken biztonságosabbnak tűnik az élet, nagyjából mindenki ismer mindenkit, így egy idegen feltűnése nem marad nyom nélkül. Viszont a természet - erdők, patakok -közelsége annyi veszélyforrást tartogat, hogy inkább távol tartom magam a kevésbé lakott, illetve a már emílitett falusias környezettől. Egy perc nyugtom nem lenne kisgyerekkel, ki tud-e szaladni az udvarból, esetleg átmászik a kerítésen, A nagyfiam ugyan az anyósomék házában cseperedett, de, miután együtt laktunk, mindig volt felnőtt a gyerek mellett, akár a házban, akár az udvaron.
Ebben a pillanatban azon gondolkodom, lehet-e a kedvemre tenni, vagy csak ez a nagyon zűrös világ zavar annyira, hogy a veszélyforrásokra figyelek. Valahogy régen olyan természetes volt, hogy mire kell vigyázni, nem féltem, hogy télen, a hóban, magassarkú csizmában elhasalok a gyerekkel a karomban,, én voltam az, aki a kicsik kezébe kést adott, inkább próbálják ki - persze a felügyeletem mellett -, milyen az, kenyeret vágni, semmint kíváncsiskodjanak, és baj legyen belőle, mindent megmutattam, mindenről beszélgettünk, semmi nem volt tabu.
Ha lenne unokám, és rám lenne bízva, biztosan ugyanúgy előjönne a biztonságérzet, és nem öltene egészségtelen mértéket a féltés.
De te, mint gyakorló nagyi, és itt többen is vagytok ebben a minőségetekben, jobban tudod, jobban tudjátok.
Horizont
@SÍva: Az ilyeneket nem tartja vissza semmi.
Nyírfa
@SÍva: 12.38

Eszembe nem jutna valakinek azt kívánni, hogy legyen bántalmazott gyermek , azért, hogy tapasztalja meg, miért is kívánod a halálbüntetést.
Elég korlátolt embernek fested le magad, van benned valami vad, nyers, majdnem azt mondtam, barbár vonal, amely által nagyon negatív rezgéseket bocsátasz ki.
Géza
@Eladott Ország: Magyarázkodj csak.
Horizont
@szegfue: @Nyírfa: 9 és fél éves fiúunokám kikönyörögte hogy egyedül mehessen haza az iskolából Dunakeszin. Közel van az iskola. Én egy frászban voltam (vagyok? ) szívem szerint a szüleinek 5 millió kérdést feltettem volna, de nem lehet, mert akkor azt hiszik nem bízok bennük, hogy alaposan kioktatták.
Múltkor láttam egy videót. Játszótér anyuka padon ül. Kísérlet folyt. Odament egy fiatalember kiskutyával megkérdezte anyukát szerinte elmenne- e a gyereke egy idegennel. Anyuka szinte felhördült, hogy kizárt ő alaposan kioktatta meg minden. Engedélyezték, hogy a férfi odamenjen. Pár percet beszélgetett a gyerekkel és mindegyik megfogta a srác kezét és elindultak.
Anyukák a padon sokkot kaptak.
Olyat is olvastam, hogy legyen egy jelszó a szülőkkel ha valaki azzal menne oda, hogy anyukád üzent, hogy gyere velem. Jelszó??
Sokszor tényleg csak szerencse kérdése hogy mi történik. Sajnos.
SÍva
@Nyírfa: Igen! Nem tagadom! Kicsi unokáim vannak és képes lennék értük ölni ha valaki bántani merné őket és a kezem közé kerülne! Bennem valahogy ez alakult ki! Féltem őket mert manapság annyi a beteg lény aki nem kíméli még a gyerekeket sem! Egyszerűen ha ilyet olvasok mérhetetlen düh támad bennem az elkövető irányába! Valójában jól látod!
Pusztai
Én mindhárom lyány unokámat hordtam hetente többször, 10 éves korukig.
először 3-at aztán kettőt majd csak egyet!
Az uccsó is magasabb már mint én.

Egyébként én legfőképp a családon belüli abuzust nem értem.
Hogyan lehet valaki olyan hogy saját - általában- unokájára támad.
Nekem ez értelmezhetetlen.
szegfue
@Nyírfa: Valóban vidéken több lehet a "veszélyforrás". Viszont a gyerekek ugy nőnek fel, hogy ezeket ismerik. Éppen tegnap jöttek a gyüjtött fahulladékért...a nagyszülőknek viszik, de a 2 fia és a 6 éves fiu unokája jön érte. Tegnap ujra rácsodálkoztam a kisfiu "munkabirásán". Van egy kis talicskája és gumipókjai, igy türelmesen rákötözi a fákat és kitalicskázza, ugy 15 m-t, majd bedobálja egy nagy utánfutóba. Van egy halom, amit kinéz magának és a felnőttek hiába végeztek már, nem engedi őket segiteni és addig dolgozik, amig mindet ki nem hordta... vagyis nemcsak fellángolás, hanem van benne kitartás. Becsülöm érte az apát, mert megtanitja dolgozni és a kisfiut meg pláne!
Meg ebben az is igaz, hogy nem vagyunk egyformák... pl. a nászasszonyomnak álmatlan éjszakái voltak, ha valamelyik unoka elesett és vérzett valamilyen "alkatrésze"... én meg csak azt kérdeztem: hivjak mentőt, vagy én operáljam meg, esetleg tegyem gipszbe... persze, hogy minden "kezelés" ellen tiltakoztak, igy elfelejtették a sérülésüket.
Mi sem tudjuk jobban, csak mi együtt "fejlődünk" az unokáinkkal... aztán meg ujra lemaradunk, amikor 16-18 évesek lesznek.
szegfue
@Horizont: Persze, hogy ideges vagy az unokáidért, de azért azt is vedd figyelembe, hogy nem kisérgethetik állandóan. A gyereknek is bizonyos önállóságra szüksége van, sőt magának is bizonyitania kell, hogy haza tud menni egyedül. Ha mondjuk csak 16 éves korában kezdik el, hogy egyedül jöjjön-menjen, akkor majdnem u.akkora az idegeskedés, hiszen akkor megy először egyedül.
A jelszó nagyon jó ötlet! Én megtanitottam nekik jelelve a segitség kérést, időnként rá is kérdezek, hogy ne felejtse el.
Horizont
@szegfue: Persze tudom hagyni kell önállósodni. Csak olyan rohadt világ lett.
Jelelve ? Nagyon jó :)
szegfue
@Horizont: Jelelve szerintem azért jó, mert ha bármelyik keze szabadon van -- sőt, ha a csuklójánál össze is lenne kötve -- akár leengedve, akár csipőre tett kézzel, esetleg a maciját fogva is meg tudja csinálni. Persze a felnőtteknek is tudniuk kell mit jelent, különben a szavak nélküli segélykiáltás nem ér semmit sem!
Bizom benne, hogy ebben a "rohadt világban" sem történik velük semmi sem... azért mindent meg kell tennünk a megelőzés érdekében.
Horizont
@szegfue: igen meg kell tennünk mindent és bizakodni.
Nyírfa
@Horizont: @szegfue: A jelszót én is nagyon jó ötletnek tartom, tovább is adom majd a fiamnak, hasznosítsa, ha lesz gyermeke.
Egyelőre nincs úton unoka, és, mintha nem is terveznék a fiúk. Ma már ugyan kitolódott a szülővé válás ideje, de azért csak múlnak az évek, és nem szeretnék lemaradni a babaillatról.

@szegfue: Abszolút igazad van, vidéken, mióta világ a világ , sokkal gyakorlatiasabbak a gyerekek, együtt nőnek fel a növényekkel, az állatokkal, ők nem a piacra szaladnak ki anyának egy kis petrezselyemért. Nem is tudom, miért jött elő ez a félelem, amikor odáig vagyok a természetért. Én hiszek abban, hogy mindig élünk, talán értek más életekben olyan élmények, amelyek a jelenidejű életemben nem tudatosodtak, de be-bevillannak pozitív vagy negatív érzésként, intuícióként.

Egyszer vigyáztam egy idős hölgyre, amíg a fia dolgozott. Falun született, és a gyermekkorára úgy emlékezett, hogy az övé volt a világ legnagyobb játszótere. Ameddig a szeme ellátott, minden erdő, minden rét, a föld minden darabkája az ő udvara volt. :)
szegfue
@Nyírfa: Valószinüleg azért tartasz a vidéki élettől, mert a városihoz szoktál hozzá és valahogy ott érzed Magad biztonságban. Vidéken talán a természet a "veszélyforrás", a városban pedig az a "nyüzsgés"... Ez alatt azt értem: mindenki siet a dolgára, fel sem néz, sőt rá sem néz a másik emberre, tehát sok az ismeretlen és szerintem az ember a legveszélyesebb a másik emberre. Itt meg 1-1 vásárlás sokszor nekem 1-2 órámba telik, mert mindenhol "beszélgetek", vagy éppen leszólitanak ismeretlenül is... itt még mindig szeretünk beszélgetni egymással, legalábbis ugy érzem. Nem is tudom hány szomszédom kertjét locsolom nyaranta, vagy etetem különféle állataikatt, átveszem a leveleiket, csomagjaikat, viszont én is kérek tőlük 1-1 bográcsozáskor 1 tál ételt (na nem azért, mert nem telik rá, hanem felém fujja a szél a finom illatot).
Nagyon igaza volt az idős hölgynek! Nem kellett neki játszóvár, vagy trambulin, sokkal több és jobb játszótere volt a természetes környezete.
Nyírfa
@szegfue: Megoldottam a problémát: kell egy állandó lakás a városban, és egy téliesített nyaraló valahol a Balaton környékén, de lehet másutt is, csak legyen fürdési lehetőség és erdő, erdő hátán. :)
Én legalább annyira szeretek a családommal, a néhány régi baráttal nagyokat dumcsizni mint egyedül lenni.
Zavarna, ha lépten-nyomon megállítanának, szívességeket kérnének. Hogy segítek, ha kell, természetes, takarítottam már a szomszédnál, amikor beteg volt, vásároltam azóta már elhunyt néninek, de menekülök, ha a nyakamra akarnak járni. :)
szegfue
@Nyírfa: Szóljál, ha meglesz a téliesitett nyaralód! Igérem, nem "járok a nyakadra", csak egy párszor:))
Nyírfa
@szegfue: Feltétlenül! :))) És köszönöm a megértésedet! :))
Géza
@Horizont: Az aberráció nem politika függő, viszont azt kizárólag a liberálisok támogatják.
Géza
@szegfue: A liberálisok támogatják az aberráció minden fajtáját. Csak a liberálisok.
Horizont
@Géza: Válaszra se méltatlak, baromság.
Géza
@Horizont: Tipikus liberális-kommunista megnyilvánulás!
koszpeko
@Géza: nyikhajdi, bazd meg.
A fidkányok közt keresd a pedofilokat.
koszpeko
@Maccska: @Géza: EZ AZ!
Simizzétek a pedofilokat.
Két lángelme a román putriból kirugott nyikhajdi meg a buzi barátja rühes macska.
Géza
@koszpeko: A pedofilok az LMBTQ szerves részei és a liberálisok feltétlen támogatását élvezik.
vacsi
"végleges hatállyal eltiltotta őt bármely olyan foglalkozástól, amelyben tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba." - ha a "három csapás" értelmében életfogytiglanra ítélték, akkor ezt hogyan kell érteni?!
Csak Norisz és senki más
Engem egy (1) dolog nagyon zavar! Az elmúlt 100 esztendőben biztos több hasonló eset történt, mégis csak az elmúlt 100 napban szerzünk tudomást nap mint nap ilyen esetekről?!
szegfue
@Géza: tegnap 19:43 Úgy-úgy... azzal egy cseppet se törődjél, hogy kevered a "vidd ki a bilit, az idd ki a bilivel".
A pedofil jelentése= serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, az LMBTQ pedig a leszbikus, meleg, biszexuális, transz, queer és interszex emberek közösségét jelöli... na most ezt szerinted u.az a fogalom?!
Azért a doktori disszertációdnak ne ezt a témát válasszad!
Géza
@szegfue: Az aberráció összefoglaló megnevezés.
szegfue
@Géza: Húúúúú a mindenit, ezzel indokolsz?! tegnap 10:26-kor ezt irtad: "Az LMBTQ liberális a megfelelő büntetést kapta."
Most meg az aberrációt akarod megmagyarázni?
Az aberrációt, vagy rendellenességet sok mindenre mondhatjuk még: a lopásra, életellenes büncselekményre, de még a női lábakhoz való vonzódásra is, de u.igy igaz az LMBTQ-ra és a pedofilokra is. Itt viszont egyáltalán nem erről volt szó, hanem arról, hogy kevered az LMBTQ és pedofil fogalmakat, pedig a kettő nem u.az!
Géza
@szegfue: Ami nem a természetes úton való szaporodás érdekében van, az bizony mind nemi aberráció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.