EZEK NEM MAMÓKÁK; HANEM REPEDTSARKÚ LUVNYÁK!!! =)) Ha támaszkodhatunk arra, amit egykor a kommunikációtudományból megtanultunk (és miért ne támaszkodhatnánk: a demokráciafejlődés ezen szakaszában még nem mindenütt tilos a tudományos eredmények alkalmazása), a hétvégi demonstráció két nagy párthajón is léket ütött. Azóta mindkét fedélzeten a rések befoltozásával vannak elfoglalva, ami legalábbis szokatlan látvány, hiszen az egyik páncélzat az elmúlt években sérthetetlennek tűnt, a másik pedig, ha lassú tempóban is, egyre vastagodott. Most viszont mindkettő ereszt – mással nem lehet magyarázni a hajóhídról érkező üzeneteket.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
EZEK NEM MAMÓKÁK; HANEM REPEDTSARKÚ LUVNYÁK!!! =))

A nepszava.hu neves publicistája: „Szivárgás” címmel beszél a „a demokráciafejlődés ezen szakaszának” rögvalóságáról.

A cikk valamiért a 2 legnagyobbat kiragadta a pártok közül, de lehet csak a terjedelem okán. Persze az sem zárható ki, hogy a többiek nem is kicsit kétszínűbbnek tűnnek!
Azonban a cikk végén egy hasonlata, ami mint tudjuk mindig sántít, de most nagyon.
„Kicsit olyan ez, mint amikor a vihar nem csak a tetőt, de a szérűskertből a learatott búzát is elviszi, a mamóka meg átkarolja a megtörten álló papóka vállát: sebaj, én azért itt maradtam neked.” –írja.
Csak hogy ez a mamóka, aki persze megmaradt, nem csak rusnya, nagypofájú, lusta és minden pénzt elszór, de erősen repkedni szokott a kalitkán kívülre!!! =))
Szegény Dzsoni és Árnika
"Paul Lendvai ismertetése szerint a kegyelmi botrányt követően Magyar Péter Orbán Viktor maffiaállama elleni fellépéseivel derült égből villámcsapásként érkezett az álmos belpolitikai színtérre. Idézi a disszidens újságírót, kortárs történészt, Bruck Andrást, aki szerint Magyar reményt hozott a bénult magyar belpolitikába bár vannak jogos jogos kételyek és nincsenek garanciák, de jobb reménykedni valamiben, és legfeljebb csalódni benne, mint állampolgárként örök hullának lenni."

rtl.hu/belfold/2024/04/09/paul-lendvai-magyar-peter-fenomen?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld_paul-lendvai-magyar-peter-fenomen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.