Az Orbán-kabinet szerint a NER-ben nem osztogatnak csókosoknak pénzes állásokat, nagy kérdés, mikor hagyják magára a bántalmazás terén.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter korábban arról beszélt Hajdú Péter műsorában, hogy volt férje neki köszönhetően kapott zsíros állásokat állami vállalatoknál. Szerinte Magyar Péter általában arra tekintettel kapta meg az állását, hogy ő pozícióba került. Gyakorlatilag ugyanezt állította Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető is, mondván, Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni – írta a 24.hu.

A szocialista Tóth Bertalan szerint ez ugyanakkor arra utal, hogy az Orbán-kormányok idején természetes a nepotizmus, az, hogy egy kormánytag jól fizető, állami pozíciót szerez rokonának, ismerősének és nem a rátermettség, tehetség, szorgalom alapján választják ki egy állami cég vezetőjét.

Megkapta a selyemzsinórt Varga Judit Rogánéktól – A kormány kihátrált az érvei mögül

A kormány megtette az első lépést afelé, hogy teljesen hiteltelenné tegye Varga Juditot    Fotó: MTI

Mivel Varga Judit és Kocsis Máté szavainak valóságtartalmát nem kívánta kétségbe vonni, az ellenzéki politikus külön-külön megkérdezte Orbán Viktort és az összes minisztert erről a kinevezési gyakorlatról:

Ön hány rokonát, hozzátartozóját, ismerősét juttatta munkahelyhez a kinevezése óta? Milyen munkakörben helyezte el a szerencséseket az állami szervezetrendszerben?

A szocialista frakcióvezető sok szempontból megnyugtató egyenválaszt kapott.

A vezetői kinevezéseknél minden esetben az adott munkakörre vonatkozó megfelelő szakmai tapasztalatok az irányadóak.

Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy nem állja meg a helyét az eddigi kommunikáció, amely szerint Varga Juditra tekintettel jutott igazgatósági, felügyelőbizottsági tagságokhoz a kegyelmi botrány kirobbanása óta NER-ellenessé vált Magyar Péter.

Nagy kérdés, mikor fog megfordulni a kormány kommunikációja abban a kérdésben, miszerint a volt igazságügyi minisztert éveken keresztül bántalmazta a férje. Egy biztos, Varga Judit végleg megkapta a selyemzsinórt.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Az Orbán-kabinet szerint a NER-ben nem osztogatnak csókosoknak pénzes állásokat, ..."

Nyilván a Novák Kató férje is azért lett cca 3 hónap alatt közlegényből alezredes, mert olyan rátermett volt!
Igaz hülyemagyar maffiahívők?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Qqberci: Ka-tangában megoldották!Félbe vágták a nőt!
percsi
Vitya család mérleg
a család vagyona lassan eléri a százmilliárdot
thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=69803

Ez a nóta lesz kötelező minden iskolába?
fb.watch/rlSE_q6RFU/
csak úgy....
ne bassz...,jucust nem vert asszonnyá nyilvánította a fidesz !? :) és ezt,hogy élik túl a fidesz hívek akik tudták ,hogy peti veri a jucit?
csak úgy....
nem értem a buta fidesz híveket akik még mindíg abból élnek,táplálkoznak, hogy bezzeg a szocik is loptak ,hazudtak, - közben a kedvenceiknek elnéznek mindent 5 kg krumpliért! csöppöt elkorcsosult a fidesz magar ,szerintem már zrinyivel sem mernének kirohanni ,nem is beszélve eger vára megvédéséröl,ahol többszörös török túleröt beszott orrba dobó istván !
Yoda69
@csak úgy...: Ennek nagyon egyszeru a magyarazata.
A pedofideSS fo szavazobazisa az aluliskalozattak, mely szegenysegben elok, ciganyok nyugdijasok es kulfoldi magyarok taborabol kerul ki. Oket konnyen lehet agymosni hazug propagandaval, vagy megvenni egy zsak krumplival. Ezert tovabb is kitartanak a maffia mellett, mert a tevebol es a Kussuth radiobol csupa jot hallanak.
Ezzel szemben a baloldal szavazo bazisa tobbnyire az iskolazottabbak, kozep, vagyatlagos modban elok, modern felfogasu nyugdijasok taborat kepviselik. Nos ok tajekozottabbak politikai teren, es NEM toleraljak ha atbassak oket. Ezert is buntettek meg kokemenyen 2010-ben a baloldali partokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.