A hvg.hu ellátogatott Egerbe, hogy megtudjuk: milyen az a párt, amelyikkel a háta mögött futhat neki a júniusi választásoknak Magyar Péter. A hazai közélet új üstököse mögött régi motorosokat találtunk - és salátalevelekkel megspékelt lángost.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
kész,...vége, magyarnak csengettek...mivel nem robbantott ki forradalmat, így a puhosnak segített...amit az úgynevezett " ellenzék " mp színrelépése óta tesz, az kiábrándító..szerintem rengeteg bizonytalant meggyőztek arról, hogy egyik jelenlegi oldal sem érdemli meg a voksot...és mivel a puhos droidjai szavazni fognak, elsöprő győzelmet arat...ne legyen igazam, de így lesz...
Pusztai
Hírtv-n ezerrel áztatjákMP -t pártját.
2x kapcs oda picinyet mindkétszer ment a fikázás és lejáratás.

Szóval MP 99% nem fidesz kreáció, minden ellenzéki szarmasszírozás ellenére.
Nem merik beismerni 14 évig balfaszkodtak, jött egy fideszközeli kugró emberke és két hónap alatt lealázza az egész ellenzéki szarhegyet.
Nanűá csípi a szemüket és a keresik a mentséget, magyarázatot.
Arra nem gondolnak: BALFASZOK!
Horizont
@Maccska: Nem mindig. Ezt se tudod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.