A köztársasági elnök Volodimir Zelenszkijjel folytatott megbeszélést Vilniusban.

Sulyok Tamás köztársasági elnök a Vilniusban tartott Három Tenger Kezdeményezés csúcstalálkozón Volodimir Zelenszkijjel folytatott megbeszélését.

A magyar államfő az ukrán elnöknek kijelentette, hogy Magyarország elítéli az orosz agressziót,

és továbbra is mindent megtesz az Ukrajnából menekültek támogatásáért, a háborúban álló ország humanitárius segítéséért.

Azonnal mehet Sulyok Tamás a szőnyeg szélére a Karmelitában? Az államfő elítélte az orosz agresszorokat

Sulyok Tamás meglepőt és megszokottat is mondott Zelenszkijnek   Fotó: Facebook/Sulyok Tamás

Ugyanakkor a megszokott és itthon a kormánypárti narratívának megfelelően elmondta a békepárti lózungot. Azaz meg kell állítani a háborút, így Magyarország továbbra is a mielőbbi tűzszünetben és a fenntartható, igazságos béke létrejöttében érdekelt, a legfontosabb cél az európai kontinens biztonságának garantálása.

A köztársasági elnök felhívta ukrán partnere figyelmét a Kárpátalján élő magyar kisebbség szerzett jogai mielőbbi visszaállításának fontosságára, és garantálására. Sulyok Tamás kijelentette: jogászemberként úgy véli, egyszerűen vissza kell térni a korábbi állapotokhoz, és vissza kell adni a magyar kisebbséget megillető, szerzett jogokat. A találkozón mindketten kifejezték elkötelezettségüket a párbeszéd és konstruktív tárgyalások folytatása mellett – olvasható a Sándor-palota által kiadott közleményben.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Horizont: Nem fogják, az elodje novak is ezt csinalna. Ez szerintem is ki van adva orbani rendeletben, hogy ezen a szinten el kell itelni az agressziot, orban meg a teljes ellenkezojet csinalja. Igy amikor a szemere vetik hogy miert szopja le mindig putyint, ott a valasza, de hat a kozt elnok megmondta a frankot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Amikor az őrnagy kapirgál ,akkor néha szemet talál
Most például talált!
csak ennyi
barátilag
J.L.
viccesvigságok
igérni mindenki tud, nagy szegénységi bizonyitvány aki ezt sem látja
viccesvigságok
csak jelenleg egyik fél sem ohajtja se befejezni sem tárgyalni akkor max aratta halál hullanak az emberek .konok az egyik is a másik is a fegyverek durvábbak mint bármikor is.5 év mulvaugyanez kezdődik ujra.
NKF
@őrnagy: mindenben igazad van! A balos balfácánok meg bekaphatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.