A köztársasági elnök Volodimir Zelenszkijjel folytatott megbeszélést Vilniusban.

Sulyok Tamás köztársasági elnök a Vilniusban tartott Három Tenger Kezdeményezés csúcstalálkozón Volodimir Zelenszkijjel folytatott megbeszélését.

A magyar államfő az ukrán elnöknek kijelentette, hogy Magyarország elítéli az orosz agressziót,

és továbbra is mindent megtesz az Ukrajnából menekültek támogatásáért, a háborúban álló ország humanitárius segítéséért.

Azonnal mehet Sulyok Tamás a szőnyeg szélére a Karmelitában? Az államfő elítélte az orosz agresszorokat

Sulyok Tamás meglepőt és megszokottat is mondott Zelenszkijnek   Fotó: Facebook/Sulyok Tamás

Ugyanakkor a megszokott és itthon a kormánypárti narratívának megfelelően elmondta a békepárti lózungot. Azaz meg kell állítani a háborút, így Magyarország továbbra is a mielőbbi tűzszünetben és a fenntartható, igazságos béke létrejöttében érdekelt, a legfontosabb cél az európai kontinens biztonságának garantálása.

A köztársasági elnök felhívta ukrán partnere figyelmét a Kárpátalján élő magyar kisebbség szerzett jogai mielőbbi visszaállításának fontosságára, és garantálására. Sulyok Tamás kijelentette: jogászemberként úgy véli, egyszerűen vissza kell térni a korábbi állapotokhoz, és vissza kell adni a magyar kisebbséget megillető, szerzett jogokat. A találkozón mindketten kifejezték elkötelezettségüket a párbeszéd és konstruktív tárgyalások folytatása mellett – olvasható a Sándor-palota által kiadott közleményben.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Horizont: Nem fogják, az elodje novak is ezt csinalna. Ez szerintem is ki van adva orbani rendeletben, hogy ezen a szinten el kell itelni az agressziot, orban meg a teljes ellenkezojet csinalja. Igy amikor a szemere vetik hogy miert szopja le mindig putyint, ott a valasza, de hat a kozt elnok megmondta a frankot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
KarmelitáKban??? Hajjaj..
Amúgy meg miért menne a szőnyeg szélére?
Novák is ezt csinálta gondolom orbán engedélyével.
Jó zsaru, rossz zsaru.
Yoda69
@Maccska: Ilyenek vagytok ti kettős beszédű moszkovita hazaárulók. Szövegben elitelitek a ruszki agressziót, de valójában putyin segget nyaljatok.
Amit meg a holokausztról írtál, megérdemelned, hogy meglátogasson a Moszad. Csak hat annyira jelentéktelen porbafingó vagy, hogy az ilyen roman ber trollokra nem pocsekolnak idot es energiat.
Yoda69
@Horizont: Nem fogják, az elodje novak is ezt csinalna. Ez szerintem is ki van adva orbani rendeletben, hogy ezen a szinten el kell itelni az agressziot, orban meg a teljes ellenkezojet csinalja. Igy amikor a szemere vetik hogy miert szopja le mindig putyint, ott a valasza, de hat a kozt elnok megmondta a frankot.
Toller Béla
De már csak az újságírókat lepi meg a magyar cinizmus,mást senkit sem !
Horizont
@Maccska: Szerintem meg nem mindenki csinálja. Csak ezzel véded a dagit.
Pusztai
Nu esse semmi!
A képen Zelenszkíj és Szutyok Tomi egymás mellett!

hirklikk.hu/images/docorig/444469.jpg
balos
@Pusztai: Amikor 1 fideSSes felszopó jelen esetben a köz-álnok megszólal,mindig emlékszem a Hofira:Csak akkor hazudnak a nemzethy hű--bér urak,ha kinyitják a szájukat!Kicsit átírtam,mert mára ez a trendi!
Pusztai
@balos: Nekem Menczer parádéja tetszett: fényképeken amint a kocsijával a minisztérium járdáján parkol és ő mellette minden fényképen más ruhában, kijelenti:
Sosem parkolt az autójával járdán.
Ott ott vannak a fényképek.
Napi 36 órában hazudnak, mindenről, képesek a tényeket pofátlanul letagadni-hazudni.
Ja és sokat lopnak is!!
Horizont
@Maccska: Háborúból jött és nem Armani öltönyben.
human
Pont olyan hiteles minden mondata Ukrajna kapcsán mint fidesz fülbevalós elődéjé.
Kapott egy szerepet. Eljátsza.
jáger laszló
Sulyok elvtárs kvázi Zelenszkij barátja!?
Ő mikor fogadja Budapesten Volodomirt!?
csak kérdezem
barátilag
J.L.
Géza
Az összes alakot, akik arról beszélnek, hogy Orbán javaslata a békére nem megoldás, azonnal Zelenszkijnek adnám, hogy menjenek harcolni. A béke ugye nem opció! A béke nem megoldás, csak lózung!
Na a frontra az összeset!
Nessy
Koicsit falsu turbékol a mi "béke galambink""! Az igaz, hogy állandóan a békéről szónokol, de hogy milyen békéről, azt vagy nam tudja, vagy nem hozza nyilvánosságra! Hogy írta a költő? "Békét, de ne zsarnok kénytől, Békét csupán a szabadság felszentelt kezétől"l.
Yoda69
@Géza: Sikari, ecsetelned mi orban javaslata a bekere?
O csak azt szajkozza legyen beke, de arra mar nem ter hogy hogyan? Te mint elkotelezett orban birka, biztus tudsz tobbet is. Ne szegyeld megosztani velunk.
Géza
@Yoda69: Írtam már neked, hogy úgy sikarizz, hogy idézd be. Persze semmit nem idézel, csak hergelsz, hazudozol és még egy ékezetes billentyűt sem tudtál venni!
Nem élsz Magyarországon, nem vagy magyar, de mindig személyeskedve tahóskodsz és beleszólsz a magyarok dolgaiba!
Ne, hess!
Yoda69
@Géza: Na latod te roman paraszt, annyit tudtok harsogni legyen beke, legyen beke. Ezzel ki is fujt. Megerdemlitek a bukast, szemet moszkovita hazaarulo bagazs.
Horizont
@Géza: Nekem ékezetes a billentyűm. Tehát hogy is legyen az a szajkózott béke??
Eladott Ország
@Géza: Orbán: Most jövök Brüsszelből, véres csatában legyőztük a nyugati ellenségeinket! – De felség nyugaton nem is voltak ellenségeink! ? – Hmmm hááát most már vannak!
twitter.com/janos_hary/status/1737350165344776464/photo/1
Géza
@Yoda69: Látom, hogy egy liberális-kommunista, viselkedni képtelen alak vagy, aki a tahóságát itt villogtatja!
Na, hess, kisfiam!
Géza
@Horizont: Alapvetően tárgyalóasztalhoz kell ülni és megbeszélni. Zelenszkíj még csak tárgyalni sem hajlandó a békéről, így bánja a fene, ha lövik őket tovább az oroszok!
Yoda69
@Géza: Rettento okos vagy sikari majom. A ruszkik targyalasi feltetele az azonnali fegyverletetel es Ukrajna oroszorszaghoz csatolasa. Persze neked meg a tobbi moszkovita bolsevik tetunek ez megfelelne.
Horizont
@Géza: Szerinted miért nem ül le?? Bár én nem hallottam, hogy Putyin annyira le akarna ülni.
Géza
@Horizont: Nem az a lényeg, hogy te mit hallottál, hanem az, hogy Zelenszkij nem kezdeményez tárgyalást. Akkor meg lőjék csak őket tovább!
Eladott Ország
@Géza: ma, 12:48 ☻ Igaza van Orbánnak, mindenről az a nyűves Soros tehet. Ha nem taníttatja ki azt a sok hülyegyereket, akor nem lenne a fideSS!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/179083654_1098559367290636_8982901851743890267_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=4atNKl8BSucAb5xCSpR&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCCX6HANAC6D8I4-MMXlAijWugga-ULQ8pO3BY0Byhozw&oe=66408C0B
Mert a Facebook nem felejt! fidesz közlemény 1991- ből: Megdöbenéssel figyeljük Soros György személyét érintő nemtelen támadásokat...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/288262550_1364497434030160_1418901825148721260_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=xgbUACQ6iSIAb4fEw4I&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBU-6TvmdH8IWyIK1cYZJBGRTWThHv81MnZseF-32pi8Q&oe=661F14C0
Az ajkai vörösiszap katasztrófa. A fiúk az adományokat a mai napig nem adták oda a károsutaknak! Több mint 2,5 milliárd Ft gyűlt össze, a Soros alapítvány is 1 millió dollárt adományozott. A károsultak ebből sajnos egyetlen fillért sem kaptak meg mind a mai napig. Nem is lehet csodálkozni hogy az ország nem előre megy ahogy a nagyvezír gondolja és mondja hanem az összeomlás szélére került . Mert ezek ami pénzt kapott az ország és a lakosság szinte mindet ellopták . Csak ebből áll a több mint 12 éves fidesz kormányzás . Lopni ,lopni ,és még többet lopni.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272083636_4513058192155517_5247853129572374354_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=PDkcKCXPqOMAb5Sh_VG&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBgtvKg2dwY-ujhsfUGStNr8yD6PrDSkmwhpDapi0PJuw&oe=661EECCA
Horizont
@Géza: Putyin előbb takarodjon vissza a határon túlra, na és akkor leülhetnek tárgyalni.
Géza
@Horizont: Tetszik, hogy te megmondod, mit tegyen Putyin! Meg is érdemlik az ukik, hogy Putyin visszabombázza őket a kőkorszakban.
Ha a nyugati bankár gazdáik nem engedik nekik a háború feladását, meg fognak halni.
Őrnagy
@Horizont Gyagyás15.00

Olyan már volt. 1991-ben a határ túloldalán volt az orosz hadsereg, és megegyezett Moszkva a nyugattal, hogy a NATO nem bővül a volt Varsói szerződés tagállamaival
A nyugat nem tartotta be a megállapodást
Jött 5 milliárd dollár befektetéssel a Majdani puccs, és Ukrajna neki esett a nemzeti kisebbségeknek, Nyeltörvényt hozott, elkezdte megvonni főleg az orosz nyelvet és kuntúrát a több mint 8 milliós orosz kisebbséggel, amely ellenált. Ekkor nekiestek az oroszok lakta területeknek, és elkezdték lőni nehéz tűzérséggel!
Jött a német és a francia kormány által létrehozott Minszki 1 és 2 megállapodás, amit Ukrajna a nyugat elvárásainak megfelelően nem tartott be, és bejelentkeztek, hogy NATO tagok akarnak lenni. Ez már sok volt Moszkvának, és 2022-ben megindult az Orosz hadsereg. Volt egy újabb béketárgyalás, amely szerint az oroszok kivonulnak, ha Ukrajna lemond a NATO tagságról, és békén hagyja az orosz kisebbséget. Már majdnem alá is írták a feltételeket, amikor Boris Johnsont Kijevbe küldték, hogy tiltsa meg az USA által kézivezérelt Ukrán vezetésnek, hogy aláírják a szerződést, inkább háborúzzanak!
Miért gondolod Gyagyás nyanya, hogy az Oroszok (Putyinnal, vagy Putyin nélkül annyira hüjék, hogy mégegyszer úgy kötnek bármilyen békemegállapodást, hogy előbb kivonulnak laposkúszásban, és az USA diktálta békeszerződést kötnek?
Ilyen marhaságról csak a leggyagyásabb elmeroggyantak reménykednek! (függetlenül attól, hogy ahogy 2003-ban az USA volt az agresszor Irakban, éppen annyira most Oroszország az agresszor, amit nem csak a Sulyok mond ki és ismer el, hanem a Magyar kormány is, de a béke és az emberi életek fontosabb kérdések, mint annak tisztázása, hogy a erősebb kutya elve helyett ebben az egy katonak agresszió kérdésében a formai nemzetközi jogot vegyék alapul, miközben az usa számtalan katonai agressziójának kérdésében továbbra se olvasgatjuk a nemzetközi jogot, hanem megmaradunk az erősebb kutya elve mellett)
jáger laszló
Amikor az őrnagy kapirgál ,akkor néha szemet talál
Most például talált!
csak ennyi
barátilag
J.L.
viccesvigságok
igérni mindenki tud, nagy szegénységi bizonyitvány aki ezt sem látja
viccesvigságok
csak jelenleg egyik fél sem ohajtja se befejezni sem tárgyalni akkor max aratta halál hullanak az emberek .konok az egyik is a másik is a fegyverek durvábbak mint bármikor is.5 év mulvaugyanez kezdődik ujra.
NKF
@őrnagy: mindenben igazad van! A balos balfácánok meg bekaphatják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.