A Fidesz újdonsült kommunikációs igazgatója beszélt Tarr Zoltán református lelkész elbocsátásáról is és úgy vélte, hogy az ügy jogilag tiszta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr préditákor
újdonsült kommunikációs igazgató: menczer tamás
hahaha
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A pedofidesz hibát hibára halmoz. Kirúgták Tarr Zoltánt, Magyar Péter tüntetésén való felszólalása után Ezzel a lépéssel is csak azt fedik fel, hogy mennyire undorítóan összejátszik az egyház és az állam. Egy háromgyerekes apát tettek utcára egy telefonhívás után. Ez a családbarát kormány!? Ez a szólásszabadság Magyarorszagon!? Tarr Zoltánt és Magyar Pétert egy közös ismerősük hozta össze, akik több közös pontot is találtak. A református lelkész ingyen átadta az általa alapított, már nem aktívan használt egyesületet Magyarnak. Az egyesület neve valóban illik a mozgalom üzenetéhez: Legyél a változás! Magyar Péter Tarr Zoltán botrányos elbocsájtásából gyorsan előnyt csiholt és felkérte a lelkészt, hogy legyen az európai parlamenti képviselőjelöltjük. „Gratulálunk” Rogáncsnak’, csak így tovább!
twitter.com/NAFO_Hungary/status/1777776523543478584/photo/1
Clavigo
Sportriporternek is egy hulladék volt... Ez csak " hatványozódott " a legújabb beosztásában..
CsipkeRózsa
Ez az ember bebizonyította, hogy valóban nem normális.
KisTehen
@Szegény Dzsoni és Árnika: faszt van bajban ... magyar kicsinálja a kisebb ellenzéki pártokat ... és rabol picit a dk-tól ... orbán kávézva nézi ... ennyiről szól a történet

magyar atombombáját meg feldughatjátok magatoknak ... :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.