Karácsony Gergelyt akarta kioktatni, de az visszafelé sült el

Szentkirályi Alexandra üti-vágja Karácsony Gergelyt. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje közzétett a Facebook oldalán egy videót, melyet fizetős tartalomként osztanak meg a közösségi médiában. Ebben éppen megpróbálja gúnyosan odaszúrni a főpolgármesternek.

Szentkirályi Alexandra óriásit bakizott a cikizős videójában – mutatjuk

Azt mondja:

„három dolog, amit Karácsony Gergely biztosan nem tud utánam csinálni.”

- majd beül egy autóba és vezet, utalva arra, hogy Karácsonynak még jogosítványa sincsen. Ezután telefonon angolul beszél, amely tudás híján van a főpolgármester.

Harmadiknak pedig egy villanykörtét csavar be. Ezt így, ebben a formában, nemhogy Karácsony Gergely ne tegye utána, hanem senki sem!

Szentkirályi Alexandra ugyanis egy áram alatt lévő foglalatba csavarja be az égőt, ami tilos! Minden esetben mielőtt ilyet tennénk, áramtalanítani kell a világítótestet, nemcsak a lámpát, hanem a biztosítékot is le kell kapcsolni. Ugyanis előfordulhat, hogy a csere során megérintjük a világítótest feszültség alatti részét, amely áramütést okozhat. Komoly sérüléssel, legrosszabb esetben halállal is járhat.

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje Karácsony Gergelyt akarta kioktatni, bár ne tette volna!

Forrás: facebook.com

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Angolul tartotta meg 15 perces nyitóbeszédét a Budapest Forum című kétnapos rendezvényen Karácsony Gergely. A főpolgármestert hosszú hónapok óta támadja a kormánypropaganda nyelvtudása – vagyis annak hiánya miatt –, a demokrácia kihívásairól tartott budapesti konferencián azonban angol nyelven szólt a közönséghez.
hvg.hu/itthon/20210916_Angol_nyitobeszed_Karacsony_Gergely_Budapest_Forum
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Egész jó kurvasra sikeredett ez a szelfi.
Loksmith
@Yoda69: Politikai prostituált. Ha a párválasztásnál e*szerint választott... már értek mindent.
LászlKovács
Ribike! Ilyen primitív kampánydumát még nem hallottam, és te voltál a kormányszóvívő? Tudod ribike, a gyomrod és a fejed között az a különbség, hogy a gyomrod jelzi ha üres és te osztod az észt? Véletlenül nem a szél lengeti a pampuládat? Ezt a környezetszennyező dumát is úgy írták meg neked? Nagyon okos, ültetek volna előre, primigéniuszok
exmelós
Az ilyen balfaszságokkal csak magadat égeted.Annyi eszed van mint egy tyúknak.Egyébként meg a választáson annyi esélyed van mint futótűz ellen a vízipisztolynak.
rücsü41
Alexandra!Biztos van még egy pár dolog amit Karácsony nem tud úgy csinálni mint Te!Hogy csak egyet mondjak: biztos nem tud úgy nyögni mint Te, amikor szexelsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.