A járóbeteg ellátást és az egynapos beavatkozásokat biztosítják, a fekvőbetegek ellátását a térség négy másik kórháza oldja meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Viszont a falu progrom keretében a temp--lomok felújítása zavartalanul pörög!Az üvegzsebek és hitterjesztők pedig jobban élnek,mit a hittestvéreik!
Clavigo
@balos: A " hitterjesztők" nem igen járnak szülészeti osztályokra... ( Bár ki tudhatja ezt biztosan.,?)
Nessy
Vannak üres stadionok, lesz repterünk, maxi Dubaiunk, az lényegesebb! Szüljenek a magyar anyák! Hol, mikor,? Oldjág meg! Fél - egy millióért megoldható kényelmesen!
balos
@Nessy: Ráadásul a gyerekeknek a bölcsődei óvodai létszáma a csoportokban minium 28-30 fő!Arra jut 1 képzett óvónő meg 1 dajka!Persze a magán óvodák jobban működnek,mert a család barátos fideSSes maffia tudja honnan jön a zsé!Nem véletlen,hogy a magán kórházakban van szintén a jut-a-lék!Aki ezekre a férgekre szavaz annak neve legyen átkos!
Eladott Ország
Már az egész ország padlón van 2010-től, b@sszátok meg a qrvaanyátokat! 14 év maffia kormányzás után miért a magyar életszínvonal a legalacsonyabb Európában? Na ezt kellene feltenni az óriásplakátokra, rohadt, mocskos gtróger fideszes szarháziak!
twitter.com/csorike1520/status/1775794312992657692/photo/1
Csak a fidesz! ...
twitter.com/gergo_z/status/1759131251770802682/photo/1
Nessy
@balos: Kevésbé rossz kívánság: Aki erre szavaz, az fogja be a száját, és szilencium! Pedig még nem is olvasták Takács átalakítási terveit! Igaz, lassan nem lesz mit átalakítani!
Hiányolom ómiót Ö jött a Gyurcsányi kórház bezárásokkal. Vajh, erre most írna?
balos
@Nessy: Állítólag a dugába dőlt,mert olyan sötét volt,hogy mikor bevonult a "parlamentbe" még a lámpák is kifakultak tőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.