A korábbi polgármester és olimpiai bajnok a fia révén lesz nagyszülő, és nagyon várja már első unokáját, aki kislány lesz.

Noha eddigi élete egyik legnagyobb csatáját vívja, Borkai Zsolt a lehető legnagyobb várakozással tekint az elkövetkezendő hetek számára másik nagyon fontos eseményére. Ugyanis a korábbi győri polgármester rövidesen egy teljesen új szerepkörben kell, hogy helyt állnia, ugyanis még áprilisban megszületik első unokája.

Fontos „szövetségest” kap Borkai Zsolt a polgármesterségért folyó csatában – Az egykori városvezető rövidesen nagypapaként áll bele a kampányhajrába

Borkai Zsolt nem tagadja, nagyon engedékeny nagypapa lesz belőle    Fotó: Facebook/Borkai Zsolt

„A fiamék ajándékoznak meg engem és a feleségemet, Mirtillt egy unokával. Hatalmas a várakozás, ráadásul számomra nagy öröm, hogy a kis jövevény kislány lesz. Már most megmondtam a fiaméknak, hogy rendkívül engedékeny nagypapa leszek. Ugyan nem érzem még át azt, valójában mit is jelent nagyszülőnek lenni, de maga a várakozás is fantasztikus, hatalmas energiákkal tölt fel” – jelentette ki a propeller.hu érdeklődésére Borkai Zsolt.

Nem titkolja el a volt – és reményei szerint a leendő – városvezető, hogy egy egyre keményedő küzdelmet szakít majd meg a kisunoka érkezése, de azt már érzi, olyan plusz erőt ad mindez neki, hogy szinte megsokszorozódó energiával csinálja majd végig a kampányt június 9-ig.

„Egy biztos, mind a kampányban, mind pedig a nagypapai szerepkörben is maximálisan szeretnék helyt állni. Utóbbiban a pici érkezésével az első sikerélményem már megvan, előbbi esetében pedig június 9-én szeretnék a győztes szerepébe kerülni” – tette hozzá Borkai.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@vacsi: és mit mond majd, ha az Audi-földekről kérdezi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@vacsi: és mit mond majd, ha az Audi-földekről kérdezi?
balos
@Aki Én: A cotton-zsolti bakizott!A fejére húzta a gumit,nem a helyére!
szaboria1
Amennyiben a fidesz nem akarta volna kicsinálni akkor tuti, hogy a felvétel sosem kerül ki a nyilvánosságra. Mára már sokan elfelejtik a tettét. Sokszor halottam azt, hogy ismerős a neve ezért arra szavaz. Mivel 13 évig volt Győr pm.-re
Dr. Proktor
Émmeg már azt hittem hogy a yachtos fürdősbajadér révén lett nagypapa...
rücsü41
Sokan elfelejtik hogy Borkait sokan ismerik Győrben , tudják hogy ki is ez az ember, ismerik erényit és hibáit, és lehet hogy azt gondolják, hogy ez a fiú kiesett ugyan a fideszes kosarából, de tudja, hogy hogyan működik, ez az ország pusztitó gépezet, és már nem akar ennek a tagja lenni, de az ismeretsége sok nehézségen átsegítheti őt és a városát.Talán olyan segítőket vesz maga mellé kik már nem a személyes gyarapodásukat tartják célként maguk előtt, hanem azt, hogy tisztességes munkával jobb eredményt tudnak elérni, mint az elődje, aki ha vissza megy az egészségügybe lehet hogy sokkal több hasznot tud hajtani a városnak.Egy olimpiai bajnok erkölcsei és a munkához való hozzáállása vannak olyan jók mint bárkié az országban , még akkor is ha az életben már egyszer megbukott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.