Halandó fel nem foghatja, milyen sok pénze van a gazdag magyaroknak.

Már megint a gazdagok jártak jól. Egy év alatt 22, negyed év alatt 5 százalékkal nőtt a privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon – írta az economx.hu. Ide csak a tehetősebbek léphetnek be.

Több mint tízezer milliárdos vagyona van az elitnek – Még a nullákat sem tudja sok ember elképzelni az összegek végén

A hazai dúsgazdagoknak felfoghatatlan vagyonuk van/Fotó: Stockfotó

A kezelt vagyonnal párhuzamosan az egy ügyfélre eső vagyon is nőtt: az idei első negyedévben rekordot dőlt meg 166 millió forinttal.

Ezzel egy időben a dúsgazdagok száma is tovább emelkedett. 60 ezren vezetnek privátbanki számlát, míg egy évvel ezelőtt ez a szám csak 56 886 volt. Pedig egyre nehezebb bekerülni a privátbanki körbe, mivel a belépési limit is nőtt.

Az Equilornál például ez az összeg a korábbi 75 millióról 100 millióra nőtt, a Raiffeisen Private Bankingnél a privátbanki 50 millió, a kiemelt privátbanki 150 millió forint.

A legnagyobb vagyont a korábbiakhoz hasonlóan az OTP Private Banking kezeli, az OTP, az MBH, a K&H és az Erste privátbankja mellett a Raiffeisené is több mint 1000 milliárdos ügyfélállományt kezel.

Forrás: economx.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
A többségük közpénzen gazdagodott személyre szabott pályázatokon. Ezektől simán elvenném, mert Gecisztánban nem tehetség, hanem politikai alapon osztogatják a zsíros megbízásokat.
Tisztelet a kivételnek, ha van egyáltalán ilyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
és azt is tudjuk, hogy a FELSŐ 10% döntően ELLENZÉKI
balos
Aki nem hiszi,hogy ennek legalább a 2/3át "becsületes" módon ellopták az igazi hűbérese a rendszarnak!
KisTehen
@balos: .

"A magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefelé haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága"

hvg.hu/itthon/20200626_Minel_szegenyebb_valaki_annal_inkabb_fideszes
Lepényleső
...aminek 99%-ka a fydes nyelvújítói szerint valójában magánosított közpénz?
Őrnagy
@Lepényleső: Valójában a "baloldali" pártok gazdaságo holdudvarának a nemzeti vagyonból ellopott vagyona (a gengszterváltás és hatalomátmentés eredménye következtében) még mindig többszöröse a fidesz gazdasági holdudvara teljes vagyonának.
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem...minnél ostobább valaki, annál inkább fideszes...ha érettségihez kötnék a választójogot, nektek nem lennének szavazóitok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.