A rapper nem akarja úgy felmarkolni a semmire a pénzt, mint egykori barátja.

A tavalyi Sztárbox győztese, Molnár Áron kihívta Majkát egy bunyóra a műsor keretein belül. A rapper elutasította, hogy ringbe szálljon, ugyanis elmondása szerint a felkészülés egyáltalán nem fér bele az idejébe. Majka azonban maga helyett ajánlott valaki mást ellenfélnek: a színésznek Sebestyén Balázzsal kellene megküzdenie, ugyanis a rapper szerint a műsorvezetőnek semmi dolga nincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Arról is beszámoltunk, hogy Sebestyén Balázs sem fogadta el a kihívást, ő a maga helyett inkább Ráskó Esztert küldené csatába.

Majka csúnyán megalázta Curtist

Majka csúnyán beszólt Curtisnek/Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A blikkruzs.blikk.hu most kiszúrta, hogy Majka a noÁrnak címzett bejegyzésében Curtisbe irgalmatlanul beleszállt. A rapper azt írta:

"Drága testvérem! Végignéztem a bokszos pályafutásod és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. (…) Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, sz..rna mindenre, és az első menetben hanyattvágja magát, de az nem én vagyok.”

Majka ezt Curtisre érthette, aki a tavalyi Sztárboxon csúnyán kikapott Szegedi Fecsótól.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Mindkettő baromira ellenszenves, de ez a majkesz különösen egy undorító féreg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.