Az énekes sajnálja a házaspár három gyermekét.

A Magyar Péter-Varga Judit-féle politikai-magánéleti vitával kapcsolatban Majka is megszólalt – írta meg a blikk.hu. A rapper Facebook-posztjában teljesen kiakadt.

„Teatyaisten:( hogy milyen országban élünk… Azt már teljes rutinnal kezelem, hogy a Gyurcsány Feri féle őszödi beszéd óta milyen hardcore üzemmódba kapcsolt a politika, és hogy gyakorlatilag mindent megtesznek honatyáink, hogy családok, barátságok, kapcsolatok menjenek tönkre az általuk hamis információkkal telekiabált médiumok segítségével, azonban ma ez szintet lépett.”

Majka: "Isten, haza, család! Kövezzenek meg, de nekem más a sorrendem" – Ezt ajánlja a gyermekeikre magasról tevő Magyar-Varga volt házaspárnak

Majka kiakadt Varga Juditra és Magyar Péterre/Fotó: MTI/Vasvári Tamás

- írta. Úgy tűnik, a zenész nyomon követte az eseményeket, melyekről a propeller.hu is írt. Majka nem akarja a hangfelvétel fontosságát elbagatellizálni, csupán a házaspár gyerekeit sajnálja.

„az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek.(?) Ha Vargának, vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul?”

Szerinte a gyerekek abban a korban vannak, amikor még mindenki keresi a saját személyiségét és az iskolai közeg még fejletlen, kegyetlen. Ezután keményen beszólt mindkét félnek:

„Volt igazságügyi miniszterként, és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem keveredik hazugság spirálba azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként – mint láthattuk – egy fabatkát sem ér az ő élete, vagy Magyarnak, aki dédelgethet politikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki. Isten, haza, család(!!??)… ha megköveznek is érte, de nekem más a sorrend.”

Mint ismeretes Magyar Péter nyilvánosságra hozta azt a hangfelvételt, melyen ő és volt felesége beszélgetnek. Mint azt a propeller.hu is megírta ebből kiderül, hogy a volt igazságügyi miniszter gyakorlatilag elismeri, hogy minisztériumi emberek nyúltak a Schadl-ügy aktáiba és húztak ki onnan iratokat és Polt Péter legfőbb ügyész nem tartotta kézben a dolgokat a szervezetnél.

Forrás: blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ez sajnós így van!! A gyerekek fogják mindennek meginni a levét!! Majkához hasonlóan nekem is más a sorrendem!!

Vajon megéri mindez???(Ezt a kérdést inkább magamnak tettem fel.)

Azért kíváncsi leszek a fejleményekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ez akár igaz is lehet, de akkor csak gyermektelenek buktassanak korrupt kormányt?
Yoda69
Ez a faszszopo colop se birta ki Gyurcsanyozas nelkul.
Azokat nem sajnalod akiket pedofideSSes haverjaid megrontottak, te hugyagyu?
terlasz
@Yoda69: Nem Gy-t minősítette, hanem azt a kíméletlen aljas lejárató, karaktergyilkos, uszító O-féle politikai gyalázatot, ami azóta megkeseríti a mindennapjainkat.
magyar1
Itt nem csak a Magyar-Varga gyerekekről van szó, hanem a sok kilakoltatott kisgyerekekről is akiknek a kicsi pénzéből és utcára kerüléséből ezek a bűnözők meggazdagodtak és eltussolta a kormány a bűneiket.
A sok kilakoltatott családot, beteg embereket ne felejtsük már el ez ügyben!
Cherry
Idióta senkiházi, a te gyereked jövőjáről is szól ,, ennyire gyengeelméjü vagy,???,, IGEN
Cherry
@magyar1: Pont az Ilyen erölcsi nullák kommentelnek,, mit vársz, ök a példamutató tolvaj szülők

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.