A Tisza Párt alelnöke technikai államcsődről írt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"'"Magyarország a technikai államcsőd felé halad."'"

A kormány a június 9-i választások miatt titkolja el, hogy óriási megszorításokat terveznek.

Milyen családi és haveri összefonódás miatt olyan sürgős a jelenlegi költségvetési helyzetben visszavásárolni a budapesti repülőtér egy részét? Viszont 675 milliárd forintnyi beruházást máris elhalasztanak.

Mi köze lenne az amerikai elnökválasztásnak a magyar gazdaságpolitikára? Talán Trump elnöklete alatt többet lehetne lopni? Mert az Eu nem ad pénzt, a hitelezők meg bedugulni látszanak, az egyetlen pénzforrás csak a nép sanyargatása útján maradt, mert a hatalmas felhalmozott -lopott- vagyonkák természetesen nem számítanak pénzforrásnak, azt nem azért lopták össze.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Minden hülye is tudja, hogy a magyar költségvetés meg az amerikai választás között semmilyen összefüggés nincs.

A szavazás meg a költségvetés között annál inkább. Csak azt nem kötik az orrunkra választás előtt, mert akkor senki nem szavazna a fideszre. Illetve csak az aki brutális megszorítást szeretne..
csak úgy....
én azt hittem,hogy csak a gyurcsány meg a bokros szorongatták a magyart! - ezek szerint a fidesz is kitanulta a szakmát..
üresre rabolják a kasszát és a népet szorongatják a rájuk fölesküdött fidesz politikusok, a mennyei,keresztényi 2/3 ad..
Yoda69
Ki kell javitanom Magyart, mert mar tobb honapja technikai allamcsodben vagyunk. Az allami intezmenyek tartozasait (korhazak, iskolak, stb.) a magyar allam koteles fizetni. Amennyiben ezt nem teszi meg, es a tartozas felhalmozodik, akkor az technikai allamcsodnek hivjak. A korhazak eseteben ez a tartozas 110 milliard forint.
A tenyleges allamcsod ettol joval durvabb dolog, akkor mar a kulfoldi es belfoldi hitelezoknek sem tud fizetni a magyar allam. Jelenleg a belfoldi vs kulfoldi hiteltartozas 70-30%-os Nem veletlenul hajszoltak bele orbanek a magyar loakossagot a kotvenyekbe, mert ha nekik nem fizetik a kamatott, vagy a toket, akkor nem tortenik semmi, azon kivol hogy par szazazer magyar csalad ehenhal. Ellenben a kulfoldi hitelezok azonnal szankcionalnak az orszagot.
Peller Anikó
Beszakadt a költségvetés, újabb 310 milliárdot vesz el az önkormányzatoktól az állam.

propeller.hu/itthon/4007622-ujabb-310-milliard-csuszik-allam-zsebebe-most-mit

Nemsokára kiderül, hogy nincs meg az arany. Legközelebbi kormányinfón kérdés:

- hol van?
- Hát sajnos azt eloptuk.
- mikor?
- Két éve amikor a lyányom kiköltözött már Bélába.
- és hogy csinálta?
- Hát kölcsönkérte a honvédségi szállítógépet és azzal fuvarozta ki.
- és hányszor fordult?
- Tízszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.