Újabb történelmi csúcsra emelkedett, megközelítette a tízezer milliárd forintot a vagyonosok privátbanki szolgálgatóknál elhelyezett pénze. A március végi adat azt jelenti, hogy egy év alatt 22, egy negyedév alatt 5 százalékkal nőtt a privátbanki szolgálatóknál kezelt vagyon. Ahogyan emelkedett a kezelt vagyon, úgy nőtt az egy ügyfélszámlára eső vagyon is, ami az idei első negyedévben megint csak új rekordot, 166 millió forintot jelentett.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s ebben tényleg - sőt bőven; jobban megpiszkálva már-már a kádári %-okra hajaz!!! - meg van Orbánék 2/3-a!! =))
izéke
mennyi is az ország egy évnyi költségvetése? Ja,hogy még nem loptak el annyit? Akkor csak nyugodtan,szolgálják ki magukat. De mennyire fogják azt mondani,hogy ennyi elég,ezt már hagyjuk meg az országnak?
izéke
Az államháztartás központi alrendszerének jövő évi kiadási főösszege 40 755 milliárd forint, a bevételi főösszeg pedig 38 240 milliárd forint. A hiányt 2514 milliárd forintban állapították meg.2023. júl. 7.
Levendula
@nemkati: "EU pályázatot nyert: Igen..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.