A pártjával az EP-választáson induló Magyar Péter megállapította, hogy pánikol a hatalmi elit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
Magyar Péter háttér támogatói kiadták a lehetetlen feladatot:

Le kell váltani a teljes 1990-ben felállt hatalomátmentő elitet az egy tőről kinevelt "Bal" és "Jobboldalt", de ehhez nem tud egy hoteltelen politikai kalandor széleskörű választói támogatottságot kiépíteni, mert nincs kikkel. Van egy 13-15 %-os minden marhaságre fogékony "Messiás" váró tábor, de a többi választó a földön jár, és nem akar mindent felégetni egy teljes bizonytalanság vagy gyarmati sorba taszítást megkockáztatni.

Ahogy a Magyarországra küldött MZP politikai kalandor mögé se állt be az ország, MP mögé se fog a gondolkodni képes többség beállni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@csak úgy...: Ne beszélj mellé. A "szerelmem" a családom, és a szeretetem is. A húségem a családomé, a barátaimé- és a "baloldali szivé". Miért nem tényekkel jössz?, ahelyett, hogy engem kezdel el elemzni?
Miért nem azzal jössz, hogy MP-t nem szabad birálni, nem szabad kritizálni, nem szabad "nem bizni benne"- mert CSAK!
Tudod mit, és most fok, konkrétumot irok- az aki óra alatt úgy változtatja meg a véleményét az ukránokról, az ukrán háborús helyzetről- hogy az 180 fokos fordulat, annak én egy szavában sem bizom...mert nem tudom, hogy ténylegesen melyik véleményét tartja ő maga valójában "igaznak", melyikre tenné le a nagyesküt.
Én tiszteletben tartom a véleménydete, bár nem értek veled egyet, és viszonzáskánt csak ennyit kérek.
KisTehen
ner péter rendületlenül faragja a koporsószegeit ... az atombombája besült
dr. prédikátor
M agyar péter ténykedése többet fog ártani mint egy földrengés!!! Ez az ember a fitymasz embere , és az a feladata hogy leamortizálja az ellenzéket!!!
kereső
@csak úgy...: És, csak még egy megjegyzés...nekem nem ellenfelem MP. Nekem a NER, az országkifosztó, a gyúlölet politikáját megvalósitó, az erkölcs nélküli balkáni lótolvaj az ellenségem. És sajnálom, hogy egy magát konzervativ kereszténynek, nemzeti oldalinak és jobboldalinak tartó - engem a baloldali/liberálist tart ellenségnek, nem az országrontó orbánt...de mert nem vagyok "Isus", nem fogom odatartani a másik orcámat is- ha valaki engem sérteget, és a becsületembe gázol, csakis önös érdekből.
kereső
@Maccska: Úgy érted, hogy a klub rádióban a mihazánkos véleményt mondó MP véleménye lesz a mérv adó? Meg is eszi a fene...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.