Csak úgy égetik a pénzt a lejárató hirdetésekre, akárcsak a fideszközeli Megafon – tényleg összenő, ami összetartozik.

Dobrev Klára a júniusi választásokon jó szereplésre számít – mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A DK Európai Parlamenti képviselője szerint egyre feszültebb a politikai hangulat – írta az index.hu.

Ez a dobrevi összefogás lényege: milliókat költ a DK arra, hogy lejárassa Magyar Pétert

Dobrev Klára állítólag nem fél Magyar Pétertől, mégis milliókat költenek a lejáratására/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„A Fidesz alapjaiban elkezdett remegni, repedeznek az alapok.”

- jelentette ki.

Azt szeretné, ha a június 9-i választások után azt érezzék az emberek, hogy „itt megmozdult valami”

„2019-ben az ellenzék visszafoglalta Budapestet […], akkor egy olyan lelkesedés, svung vitte előre az ellenzéket, ami vihetett volna minket tovább egy kormányváltásig”

- jelentette ki, majd hozzátette: minden választás előtt felmerül az az igény, hogy az ellenzéket le kellene váltani, de ez mindig további vitákat szül.

Magyar Péterről pedig az a véleménye, hogy Orbán Viktorra „példaképként tekint”, aki az ukrajnai agresszióval és az európai politikával kapcsolatban a Fidesszel ért egyet. Úgy véli, nincs dolga Magyar Péterrel, mert neki az ellenzéknek azt az oldalát kell megszereznie, aki elfordult Orbán Viktortól.

Ehhez képest a DK-hoz köthető Nyugati Fény mindent megtesz azért, hogy lejárassa Varga Judit exférjét. Csak az elmúlt egy hónapban 3 millió forintot költött el Magyar Péter elleni hirdetésekre – írta a Meta Ad Library adatai alapján a telex.hu A lap szerint idén összesen 78 facebookos hirdetést indított a DK-s lap, és ezek csak és kizárólag Magyar Péter lejáratásáról szólt.

A frissen politikussá avanzsált férfi Orbán Viktoréknak is útban van. A kormányzati propaganda szócsöve, a Megafon, mintegy 143 millió forintot égetett el egy hónap alatt Magyar Péter gyalázkodására.

Nem véletlenül írta ki a mai posztjában Magyar Péter, hogy immár pontosan látszik, mely politikai erőknek áll az érdekében az ő lejáratása. "Ahogy napról napra egyre többen vagyunk, ahogy nő a TISZA Párt támogatottsága minden korcsoportban és az ország minden településén, úgy a hatalmi elit is egyre inkább pánik üzemmódba kapcsol.

Közösen gyalázkodik, rágalmaz és hazudik a kormánypropaganda, és az “ellenzéki” szatelit pártok vezetői. Alakul a FIDESZ-DK-Mi Hazánk nagykoalíció. Izlelgessük. Végül csak összenő, ami összetartozik" – fogalmazott közösségi oldalán Magyar Péter.

Forrás: index.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@csak húgy szar is...: Szerintem nem jól tudod Gyagyás a régi történeted:

Az úgy volt valójában, hogy Orbán odaszart Brüsszelben és @Nem csak húgy szar is...: lett belőle, vagyis akarva vagy akaratlanul téged csinált meg Orbán basi! Hahahahahaha
csak úgy....
@Őrnagy: az esti gyógyszereidre is vedeltél ,te bunkók gyöngye , -nem csoda ha látomásaid vannak! :)
Őrnagy
@nem csak húgy szar is...: Füröggyél már le Gyagyás legalább! mert nem csak a szagod ocsány libkány áporodott szar szag, hanem a kinézetted is az a vödör szartól, amit Orbán vezíred rád öntött! Uhdorító látvány vagy!
Dr. Proktor
Űrül a kassza, indul a harc a garasokért...
C_3PO
Így hamar kimerülnek az anyagi kereteik!
ENNYI!
Sakk Matt
@csak úgy...: Nem kifejezetten, de a tényeknek hiszek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.