Az Orbán-kormány a megélhetési válság kellős közepén magára hagyja a családokat.

Őszinteségi rohamot kapott Hende Csaba, a parlament Törvényalkotási Bizottságának elnöke, amikor a testület április 4-i ülésén azzal söpörte le az asztalról a családi pótlék emeléséről szóló ellenzéki javaslatot, hogy „aki nem dolgozik, ne is egyék” – írja az atv.hu

Mert nekik Magyarország és a magyar emberek az elsők – Nincs munkája, vagy a fizetéséből nem tud megélni, az nyugodtan éhen halhat a Fidesz álláspontja szerint

Hende Csaba az Országgyűlés alelnöke. Fotó: Facebook

Ha tehát a Fideszen múlik, az állásukat elvesztő és a fizetésükből megélni képtelen szülők gyerekei nyugodtan éhen is halhatnak. Őket hagyta magára az Orbán-kormány a megélhetési válság kellős közepén.

Dobrev Klára bejelentette, hogy az általa vezetett Árnyékkormány a duplájára emelné a 2008 óta változatlan összegű családi pótlékot. Megjegyezték azt is, hogy a DK elutasítja az Orbán-kormány perverz társadalompolitikáját, ami a fideszes milliárdosoknak egyre többet ad, míg a gürcölő magyaroknak egyre kevesebbet.

"Ezért, ha Orbán június 9-én az EP-választáson elveszíti a többséget, akkor már másnap előrehozott választást fogunk követelni, hogy ne kelljen 2026-ig várni a kormányváltással. Ezért kérünk mindenkit arra, hogy szavazzon a legerősebb ellenzéki listára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listájára! Mi itt voltunk, itt vagyunk és itt is leszünk, amíg véget nem vetünk az Orbán-rendszernek"

- zárták a közleményt.

Forrás: atv.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
„Aki nem dolgozik, ne is egyék” – Nagy igazság!
Géza
Egy fillért sem az ingyenélőknek! Adókedvezményt kell adni és eltörölni ezt!
Sakk Matt
@Pegero: Milyen kár, hogy nem így szól az intelem :P
És hány szentfazék érdek-keresztyén mondja így!
Pálinkás Pál
@Géza: titeket kéne eltörölni,úgy hogy esélyetek ne legyen valaha is felbukkani...
simmering73
@Pegero: "Mert akkor is, amikor nálatok voltunk, azt parancsoltuk nektek: ha valaki nem akar dolgozni, ne is egyék"
(2Thessz 3.10)
Érted a különbséget?.
Pegero
@simmering73: "Mert halljuk, hogy némelyek tétlenül élnek közöttetek, nem dolgoznak, hanem haszontalan dolgokat művelnek."
(2Thessz. 3.11)
Érted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.