A jelenlegi fővárosi vezetés sorsukra hagyta az állatokat, Karácsony Gergely főpolgármestersége idején az állatvédelem kimerült hangzatos ígéretekben, de a tettek és a cselekvés elmaradt – mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Szentkirályi Alexandra az újpesti Állat- és Természetvédelmi Járőrszolgálat telephelyén abból az alkalomból tett látogatást, hogy nemrég egy mobil mentésirányító központot kapott az Állatmentő Liga – írja az MTI.

Ezt az állatságot – Szentkirályi Alexandra szerint még a kihalt dinókért is lassan Karácsony a felelős

Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt Fotó: Facebook

A főpolgármester-jelölt azt mondta, a jelenlegi városvezetés még a 2019 előtti jó gyakorlatokat is felszámolta, az elmúlt években pedig csak romlott a helyzet.

Annak ellenére, hogy a fővárosnak egy fillérjébe sem került, megszüntették az ingyenes rehabilitációs programot, amely a kennelben töltött idő után segítette az állatok integrációját, sokkal kevesebb örökbefogadó napot tartottak, beszüntették a civil szervezetekkel az együttműködést, és nem tettek semmit az Illatos úti ebtelep fejlesztéséért sem – sorolta Szentkirályi Alexandra.

"Mire költi a főváros azokat a forrásokat, amelyek évről évre emelkednek a számára?"

- tette fel a kérdést.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje azt ígérte, megválasztása esetén rendezi az Illatos úti ebtelep helyzetét, és újra együtt fog működni a civil szervezetekkel, melyek nélkül – mint fogalmazott – nincs hatékony állatvédelem.

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Alexandra, kedves. Ha valóban a budapestiek érdekeit néznéd, mint főpolgármester jelölt, akkor most nem ilyenekkel dobálóznál, mindenféle tény nélkül:(fideSS szokás.állitani valamit, bizonyiték nélkül)"Mire költi a főváros azokat a forrásokat, amelyek évről évre emelkednek a számára?"- hanem előkotortatnád az ÁSZ-szal azt a vizsgálati anyagot, amely igazolja KG állitását, hogy Bpest nettó befizetője az állami költségvetésnek- az elvont saját források( HIPA), valamint a szolidaritási adó miatt, és amely kézen-közön bekerült valakinek a fiókjába. Ha tényleg a bpestiek érdekeit néznéd Szandra, nem csak egy fideSS/orbán csicskának készülsz a főpolgármesteri székbe. Ja, és azt is megkérdezhetnéd a magyar kormánytól/orbántól , hogy mire költötte el ezeket a százmilliárdokat, és a hat milliárdot, amit nem utaltak ki Bpest számára a Lánchid felújitáshoz. Ha mindezeknek sikrülne utána járnod, talán nem jutna időd a szokásosra..."gyúúúúúúúúúrcsány".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@CsipkeRózsa: Valakinek hittestvére.
kakukkmadár
Ez a nőnek látszó térbeli képződmény nagyon hasonlít egy mikrofonállványra. Bármit felolvas, amit elé tolnak. Igazi tőről metszett fideszes senki.
CsipkeRózsa
@csapnivalo: 22:15

Mégis úgy kezdted, hogy "csapnivalo" .
CsipkeRózsa
@Géza: 18:22

Mindenki valakinek a hittestvére, akkor bárkiről írsz, mindig használhatod a "hittestvér" szót.
Csak most először írtad le.
Géza
@CsipkeRózsa: Most velem játszol szómágiát? Hahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.