Magyar Péter elárulta, hogy a fideszeseket Mr. Nobodynak, Senki úrnak hívják az Európai Parlamentben.

A politikus véleménye szerint a Fidesz tagjai csupán magas fizetéseket kapnak, de nem végeznek érdemi munkát. Javasolja, hogy vizsgáljuk meg a különbségeket pártja Európai Parlamenti listáján szereplő személyek és a Fidesz listáján találhatók között.

Magyar szerint a fideszesek még nyelvet sem beszélnek a sok milliós fizetés mellett – bezzeg az ő emberei!

Fotó: Magyar Péter / Internet

Magyar Péter hangsúlyozza, hogy mozgalma március 15-én és április 6-án is megmutatta, hogy vidéki támogatottsággal is rendelkezik, és nem csupán egy "fővárosi médiahekkről" van szó. Szerinte az őszinteség a kulcs a vidéki lakosok megszólításához, ellentétben azzal, ha valaki csak leutazik luxusautóval és előírja, hogy kellene élni.

Van olyan, aki hat nyelven beszél. (...) Egyedül több nyelven beszél, mint a Fidesz-frakció húsz év alatt az Európai Parlamentben. Ami nem nehéz persze: százszor nulla az nulla, hiszen tudjuk, hogy a legtöbb semmilyen nyelven nem beszél.

Mr. Nobodynak, Senki úrnak hívják őket az Európai Parlamentben, akik felveszik a pár száz milliós fizetést évente és egyébként semmit nem csinálnak.

mondta Magyar majd azzal folytatta, hogy figyeltek a nők arányára, a jelentkezők életkora is fontos szempont volt, ahogy az is, hogy legyen víziójuk.

Össze kell hasonlítani a Fidesz EP-listáját Deutsch Tamással az élen, meg a mi EP-listánkat. Szerintem ha nem is a pártokról beszélünk, akkor elég könnyű eldönteni, hogy az ember kire szavaz

- tette hozzá.

Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/magyar-peter-a-fideszeseket-mr-nobodynak-senki-urnak-hivjak-az-europai-parlamentben-akik-felveszik-a-par-szaz-millios-fizetest-es-egyebkent-semmit-nem-csinalnak/

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
bezzeg 0rbán angol tudásán,amit sorostól ingyen kapott, még röhögcsélni is lehet...,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Nekem az is naon teCC ahogy Karácsonyt szivatják a gyenge angojával, aztán kiderült, Tarlós semmiylen szinten nem beszélte.
Persze a fasz Karácsony ezt sem gyűrte vissza, Magyar Péter nyomta be.

Magyar azt csinálja amiért tizenéve morgok: a legtöbb alajs gecziséget rögtön, leleplezve sőt kitágítva egy ütős riposszttal visszaküldi.

az egész mai ellenzéknek csúfolt szarhalaom képtelene erre a megoldásra, mert ostobák, felkészületlenek, kommunikációhoz segghülyék.
Ketten csinálják jól: MZP és MP-
kereső
És, Te húsz évig erre a "csapatra" szavaztál...ennyi(ke)
teuton
@Maccska: Analfabeta herelt kandur, majd ha megtanulsz olvasni, elolvashatod, kik azok! A fitymaszosokrol mit tudsz, akik több, mint 10 eve ülnek Brüsszelben??? Eddig több, mint 1 milliard forintot tettek zsebre FEJENKENT (!!!), de miben müködtek közre, mit tettek le az asztalra, milyen eredmenyt ertek el az EU es MO javara???
Méhes
@Maccska: majd megismerjük ahogy tonit tompikát, lőrincet stb
Pálinkás Pál
@Őrnagy: a magyar érdek az lenne, hogy titeket fideszes,seggnyaló csürhe, eltüntetni véglegesen...és ne dumálj hogy te független vagy...orbán valagából csaholsz...
sándorbence
hogyis vót a kábszeresnyomozo vallomásában afideszes politikus fejét
letakarták ésintézkedtek azelszállitásárol akupiból

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.