Bár jófejkedésnek indult, mégiscsak tahóság lett a vége. Juhász Péter, bár már a kommentje elején tisztában volt vele, hogy nem illik oda a mondandója, mégis odabiggyesztette. Az V. kerületi polgármester-jelölt gátlástalanul futtatta magát egy kegyeleti poszt alatt.

Ez az igazi ellenzéki politizálás – Az V. kerületi polgármesterjelöltnek semmi sem szent, más temetői posztja alatt is kampányol

Fotó: Juhász Péter Facebook-oldala

Tudjuk, tudjuk… A politikában semmi sem szent, semmi sem tilos, és minden politikus ország-világ előtt éli az életét. Ahogy ennek pozitívumai, úgy negatívumai is vannak. Ám mégis felvet néhány etikai kérdést, hogy a polgármesteri választások miatti kampánynak, “mocskosfideszezésnek” tényleg van helye egy kegyeleti poszt alatt?!

„A dobozi temetőben, a dédapámnál” – ezzel a szöveggel tett ki a Facebookra egy képet Magyar Péter csütörtökön. Erről viszont Juhász Péternek erről az ellenzéki előválasztás jutott eszébe.

„Tudom, hogy nem vág témába, és elnézést az otrombaságért. Családom egy része a közelből származik, ezért meg merem mégis kockáztatni amit írok. Egy évtizede mondom azt, amit te, Magyar Péter mostanában. Ugyanakkor a Fideszt nem szavakban kell legyőzni. Drukkolok, hogy sikerüljön minden lépéssel közelebb jutni hozzá” – írta Juhász Péter, majd rátért, hogy „elég rosszak az V. kerületi előválasztás részvételi adatai, – ami nyilván az időjárás miatt is van –. de semmiképp nem jó hír a rendszerváltás szempontjából. És Rogán finomhangolással mozgósít rá. Szóval, ha fontos neked az ügy, hogy ne a Fidesz döntse el, hogy ki indul vele szemben az 5. kerületben, segíts!”

Ezért arra kérek mindenkit, aki komolyan gondolja, hogy tenne is az ügyért, hogy keresse meg és vegye rá 5. kerületi ismerőseit, hogy vegyenek részt az előválasztáson, és szavazzanak Juhász Péterre, rám. Köszönöm!

Mindenesetre Juhász Péter, az egykori Együtt nevű párt elnöke végül megnyerte a belvárosi előválasztást, így ő lesz a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péter ellenzéki kihívója a júniusi önkormányzati választáson. Juhász azt a Kovács Alex Gábort győzte le, akit a kerületi ellenzéki frakció, a Tiéd a Belváros támogatott.

Forrás: rtl.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Majd ha Kunhalmi is elkezd kampányolni egy IFA platójáról...! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
most ebben mi volt az otrombaság..?..visszafordítom, miért is kell kiposztolni egy temetői látogatást..?...magyar is szép lassan besűllyed az utca helyett socialmediában üzengető megélhetési politikusok közé...tőle orbán nyugodtan aludhat..
verőce21
Majd ha Kunhalmi is elkezd kampányolni egy IFA platójáról...! :)
C_3PO
Betiltanám az ilyen karalábéversenyt: ELŐVÁLASZTÁS!
Csak manipulál...
Sakk Matt
@C_3PO: Na igen...komcsi stílus a tiltás!
Nyírfa
Magyar hatásvadász posztja alatt Péter ízléstelenül kampányolt. De nemcsak ez a hiba. Az is melléfogás, hogy Magyar segítségére számít.
Sokkal többet várok Juhásztól.
Géza
Ezek az ellenzék vezetői. Gusztustalanok, erőszakosak és primitíven ostobák. Aki ezekre szavaz, meg is érdemli, amit kap tőlük.
Géza
@Maccska: Pontosan. A nemzeti érzelem megnyilvánulásait pedig köpködik, gúnyolták és sértegetik azt a nemzetet, amelyik befogadta őket.
Hányinger ez a csürhe lelkű magyargyűlölet!
Dr. Proktor
@Géza: Pontosítok: csak a tolvajok nemzeti érzelmi megnyilvánulásait köpködik - joggal!
Te is oda tartozol?
Géza
@Dr. Proktor: Csak a magyargyűlölők köpködnek.
Dr. Proktor
@Géza: Ti ezeket kitaláljátok vagy kapjátok a szöveget?
Géza
@Dr. Proktor: Téged fizet Soros!
C_3PO
@Sakk Matt: Voltam kisdobos, úttörő, KISZ-tag, sajnos az MSZMP-be már nem jutottam be, pedig vártam 41 éves koromig, de hát akkor meg eltűnt 2 ajánló! Aztán mondta anyósom, hogy 1990-ben ott ültek a templomban az első sorban családostúl!
Pedig én még most is az MSZMP-ben lennék...
Sakk Matt
@C_3PO: Kövér et. biztosan szomorkodott...
Menőmanó
Nem tudom ki volt a dédapja, mert Erőss Pál a nagyapja volt, de családtagunk sírjára nem szoktunk nemzeti szalagos koszorút vinni. Még akkor sem ha valami nagy formátumú politikus volt valaha.
C_3PO
@Sakk Matt: Nem vagyok kövér, sem pedig Kövér!
Sakk Matt
@C_3PO: De ő szomorkodott, hogy elvtársa nem volt a párt tagja.
C_3PO
@Sakk Matt: Ne fesd az ördögöt a falra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.