Videóban üzent a miniszterelnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
az unokáink életét ( is ), azt te teszed tönkre,te Büdös Gyökér..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Nessy: Nem Magyarország találta ki se az elektromos autózásra való átállást, se azt, hogy az elektromos autókhoz sok akkumulátor gyár kell, hanem Brüsszel és Timmermans!
Azt se Magyarország találta ki, hogy az elektromos autókhoz sok és nehéz akkumulátorok kellenek, és ahol nem lesznek akkumulátor gyárak, ott autógyártás se lesz!
Ha szerintetek (minden balhibbant egykövet fúj ebben a kérdésben), az akkumulátos gyárak környezetszennyezők, akkor nem szabad szorgalmazni a foszilis energiáról való átállást az elektromosságra, mert elektromos közlekedés nincs akkumulátorok nélkül! De ha határozottan ez a véleményetek, akkor ez ellen Brüsszelben kellene tiltakoznim mert nekem nem csak Magyarország fontos, hanem egész Európa! Ha Magyarországnak nem jók az akkumulátor gyárak, akkor Európának se jó, akkor sehol Európában ne épüljenek Akkumulátor gyárak, sőt sehol a világban, mert nekem az egész bolygónk fontos!
Tehát ha máűshol nem baj ha épül akkumulátor gyár, akkor az egész hiszti vaklárma, vagy külföldi érdek, ha meg mindenütt baj, akkor ott kell hevesen tiltakozni, ahol rossz dolgokat találnak ki és kényszerítenek a benzines és dieseles gyártás teljes beszüntetésére 2035-től, ami már itt van a sarkunkban!
És jelenleg a legmodernebb akkumulátorgyárakat a BYD kínai konszer építi és a CATL Kinai konszernek gyártják!

Tehát ha itt tiltakozol Brüsszel helyett, akkor kell szégyellned magad!
Cherry
Rohadék te teszed tönkre a gyerekek jövöjét te retkes emberi véglény, tolvaj rohadék
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 19:46 Hogy jön ide a rasszizmus meg a buzik te szerencsétlen barom! Ja és, hogy minden kommented a sok agyhúgyköves hungarofób elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfej csürhéről szól! Ez mire jó te gyíkagyú? Köszönöm a megtiszteltetést, hogy én hozzád képest biztos gyagyás vagyok, mert ez azt jelenti, hogy fingod sincs semmiről. Nézőpont kérdése csak ugyanazt látni innen vagy onnan. Attól az még ugyanaz. Relatív, érted seggfej!
Kifejtem bővebben: Ki mondta neked hogy normális vagy? Kihez/mihez viszonyított? A doki mondta a diliházban? Mert akkor értem:) A másik dolog ez a "fajtázás" ami annyira szánalmas és undorító. Te valami más fajta vagy? Nem ember? Kísértetiesen hasonló a stílusod a rizikóshikarigéza stb baromságaihoz.
Mindegyik te vagy?
csak úgy....
@Ezodabasz: nyugi! - vedd figyelembe ,hogy súlyos elmebeteg a faszi!
Ezodabasz
@csak úgy...: Azt látom, de ez mind ugyanaz más néven?
csak úgy....
@Ezodabasz: szerintem az "örnagy" a "maccska" és a "géza" (shikari) egyedi esetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.