Kiegyenesítené a Tisza Párt alelnökének gerincét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Próbáltál már megegyezni vele? Pedig kellene.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@Peller Anikó: "Egy politikus nem teheti meg, hogy sértődötten nyafog miközben elveszíti a lehetőséget orbánia leváltására.
Az ellenzék most is csak nyavalyog és lövészárkokat ás, támad ás amiből nem lesz feltámadás."

Egyrészt Jakabnak sosem volt szemernyi esélye sem. Másrészt az ellenzék nem ás lövészárkokat. Egy lövészárok van, de azt a Fidesz ásta ki rég!

Aki pedig támad, az Magyar! Nincsen programja, csupán tolja a korábban sem nyerő "Mindenki geci, csak én vagyok helikopter!" dumát.
Eddig egy(!) videót tett közzé, amihez NER-es bennfentessége miatt juthatott hozzá. Annak sincsen következménye, csak egy picit megkavarta a szart. Ezen kívül azzal turnézik, hogy elböfögi sokszor, kivel is nem állna össze - de azért a Fidesszel simán, csak a dagi ne legyen ott.

Aki Magyarra szavaz, nem különb bármely vakhitű hívőnél :(
Peller Anikó
@Sakk Matt: Értelmetlen ez a 'Magyarra szavazás' és még értelmetlenebb az ellenzékre szavazás a mostani helyzetben.

A Magyar egy fideszes geci. De ! Teljesen mindegy kivel, de össze kell fogni. Ha ez nem megy akkor el lehet felejteni a viktor elzavarását és ő marad a nyakunkon még ezer évig miközben még az idén csődbe megy az ország.

Ha a fidesszel simán csak a dagi ne legyen ott akkor ezt kell tenni!

Nem az ideológiákat kell lerombolni hanem a cigánybárót. Enélkül nem történik semmi, mert az ellenzék töketlen és egymást ekézik.

Nincs válogatási lehetőségünk. Te is csak azt nézed mi nem tetszik, de ez nem kívánságműsor.

Az első lépés a cigány elmozdítása és természetesen még egy-két ember.
Havanagi
Savanyú a szőlő Jakabnak! Elhiszem!Veszélyben a kényelmes többmilliós fizetés a parlamentben ?Belőletek meg nagyon elege van a rendszerváltó tömegnek!!!Jobb lenne kussolni!!! Mit műveltél Miskolcon ? Átbxtad a szavazóidat,te is meg Vona is! ŐSÁruló vagy te is!HULLADÉK!!!
Sakk Matt
"A Magyar egy fideszes geci. De ! Teljesen mindegy kivel, de össze kell fogni."

Ha MP eleve lemond a DK-ról (mert ott nem megengedő, hogy egy Gyurcsány nélkülivel OK), akkor miről beszélsz? Kb az ellenzékRŐL mond le MP. Mire számít, hogy az összes DK szavazó hirtelen TISZA Pártra fog voksolni?
Ne komolytalankodjunk!

"Te is csak azt nézed mi nem tetszik, de ez nem kívánságműsor."

Hatttalmas tévedés!
Én REALISTA vagyok és a TÉNYEKET nézem! (lásd fentebb!)
Peller Anikó
@Sakk Matt: Ha nem képesek összefogni akkor nincs miről beszélni.

Tudom, hogy a Magyar is azzal nyitott, hogy a gyurcsánnyal nem, de a reményhal döglik meg utoljára. Azok a tények, hogy rosszul mennek a dolgok, mindenki a saját pecsenyéjét kívánja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.