Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Totális csődben a forint – Egyre közelebb a 400-as euró és a 410-es frank

Fotó: Freepik

Az euró árfolyama röviddel fél nyolc előtt 395,69 forintra erősödött a szerda kora esti 394,45 forintról. A svájci frank jegyzése 406,07 forintról 409,83 forintra emelkedett, a dollár pedig 370,18 forintról 372,15 forintra drágult.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyon rossz a cim. nem a forint van totalis csodben, hanem a pedofideSS miatt a magyar allam. A forintnak ehhez semmi koze. Amennyiben szakertok ulnenek a volannal a forint sokkal erosebb lenne. Bajnai 240 forintos Euro arfolyamnal adta at O1G-nek a kormanyzast, akinek sikerult majdnem "duplaznia" az arfolyamot.
rücsü41
Most ki szólalt meg, mert sem Matolcsyt sem Vargát , sem Orbánt nem hallottam a gazdaságról tegnap beszélni.Csak nem magától a rosszul működő gazdaságtó gyengül a forint.Jaj, azt elfelejtettem, hogy a külföldi valuták erősödése is közrejátszhat a forint gyengülésében.Valamit azért csinálni is kellene Uraim, vagy most elismerik hogy a közgazdasági törvényekbe a társdali törvényekkel nem lehet jól beavatkozni, s ezért nem tesbnek semmit, csak figyelik a pénz romlását?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.