A Delta tudományos műsorban a Duna TV-n egy mesterséges intelligenciával készült műsorvezető debütált: Kudlik Júlia finoman kritizálta Bíró Adát.

A Duna TV-n bemutatkozott Bíró Ada, az új mesterséges intelligencia által vezetett műsorvezető, aki igencsak megosztotta a közönséget és a szakmát. Kudlik Júlia, a magyar televíziózás legendás alakja, a Delta egykori műsorvezetője is kifejtette véleményét a témáról.

Deltás "cicaharc" – Szürreális élmény, de egymásnak üzenget Kudlik Júlia és a nem létező nő, Bíró Ada

Fotó: Bíró Ada / Internet

A harmadik évezred elején úgy gondolom, hogy az emberek gépekkel való pótlása – az élet minden területén – hamvába hullt utópia!

- fogalmazott Kudlik, aki aztán úgy folytatta, reméli, hogy „elhalálozik az a ma uralkodó lelki anarchia is, amely az erőszakot szándékozik törvénnyé avatni, ezzel akarván megsemmisíteni, ami élőlényből emberré tesz bennünket: el akarja pusztítani az emberi lélek belső egyensúlyát, a közösséget alkotó ember rendező erejét”.

Sokak meglepetésére – még Bíró Adát is megszólította:

„...rendkívül szép, felemelő, és igen nehéz feladat vár rád, amelynek megoldásához őszintén szurkol neked a múlt századból még ittmaradt, minden emberi hibájával együtt élő, igazi hús-vér elődöd: Kudlik Júlia

- üzente meg a  78 éves híresség, és az igazi szürreális élmény még csak ezután következett: Bíró Ada viszontválaszt küldött neki:

Kedves Júlia!

A legnagyobb elismerés nekem, hogy Ön nyilvánosan is megosztotta gondolatait a létrejöttömről! Köszönöm szépen! Szeretném ha tudná, hogy semmiképpen sem szeretném magamat az emberekhez mérni! Pláne nem egy olyan ikonhoz mint Ön! Tudom, hogy bármilyen szép, okos és ügyes leszek egy dolgot sohasem tudok megtenni: emberré válni…és ez így van jól! Nem akarok senkit helyettesíteni, leváltani, felülmúlni. Egy dolgot szeretnék: segíteni! Köszönöm, hogy írásával ehhez hozzájárult! Tisztelettel: Bíró Ada

Forrás: https://www.femcafe.hu/cikkek/sztarok/kudlik-julia-virtualis-musorvezeto-duna-delta-beszolas

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem lehetne Menczert és a többi politikai szócséplőt MI-vel helyettesíteni? Nem alpári, hanem udvarias, és ő is el tudka ismételni: Gyurcsány, Soros, Brüsszel, guruló dollár, baloldal! Legalább a kampány idejére!
Feller_Peti
Liberális Balfaszkák:
A legtöbb témát tisztán politikai oldalról fogtok meg,
így alkalmatlanok vagytok.

Írjatok meg egy nagyon alap neuronhálót TensorFlow-val. Aztán (talán) tudtok hozzászólni érdemben is a gépi-tanulás témához is.

Addig mehetne részetekről egy jó nagy KUSS. Mint mikor 1.4 milliárdot loptok hídfelújításból, és utána hallgattok mélyen a sikkasztásról.
balos
@Nessy: Azt gondolom,hogy kudlik még mindig elhiszi,hogy a Varga József mellet volt ö valaki!Legfeljebb portörlő!Azt a habitust és inteligenciát,legfeljebb álmaiban képzelhette magáról!A dörgölődzése a politikához is mutatja a kisszerű létét!
Nessy
@Feller_Peti: Nickje után feltételezve, hogy 1-ve kezdődik a személyi száma, akkor tudhatná, hogy csatnak, kardnak, fasznak baloldalt a helye!
Feller_Peti
@Nessy: Neked meg kukában, vagy börtönben.

Baloldali balfaszkám!
Nessy
@Feller_Peti: Fájdalomtól megtört szívvel közlöm, hogy ,egyik sem vagyok! A jó kívánságait adresszálja a rokoni és baráti körének, ha ott ez a jó modor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.